Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
И ОТ БСП ПОИСКАХА ОСТАВКАТА НА СВЕТЛАНА КУЮМДЖИЕВА
Източник: ПОТВ 14:57 / 13.03.2019
©

Председателят на ППГОС ма БСП – Пловдив Николай Радев поиска  от името на пловдивските социалисти оставката на артистичния директор на общинската фондация "Пловдив 2019". Това стана на днешната сесия на Общински съвет – Пловдив. От трибуната на местния парламент той прочете  критична позиция относно решението за финансиране с общински средства на проект за нетрадиционната сексуална насоченост. Текстът на позицията е следният:

ПОЗИЦИЯ

на ИБ на ГС на БСП – Пловдив и ППГОС на БСП - Пловдив

 Относно: Проекта на Фондация "ГЛАС" – "Балканска гордост", одобрен от Фондация "Пловдив 2019"

 Българското общество и в частност пловдивчани са загрижени за възпитанието на подрастващите и за идеите, които им се насаждат с мероприятия, проповядващи ценности, различни от изконните морални традиции. До нас стигнаха остри сигнали и протести на родители против проекта на Фондация "ГЛАС". Заставаме на тяхна страна. Настояваме този проект да бъде спрян. С парите на пловдивчани не може да шестват по пловдивските улици хора, натрапващи и демонстриращи сексуалната си ориентация.

               Пловдивското общество е доказало, че е толерантно, а ценности като род, семейство и морал са част от тази толерантност и не бива да бъдат прескачани. Ние избираме да защитаваме традиционният християнски модел за взаимоотношения в семейството.

               Ние, БСП за пореден път остро протестираме срещу факта, че Фондация "Пловдив 2019" прокарва проекти, пропагандиращи нетрадиционни за България и българското общество идеи.

               След като протестирахме срещу изложбата "Дим" - лична инициатива на артистичния директор на фондацията Светлана Куюмджиева на миналата сесия, сега, пред свършен факт,  се сблъскваме с аморална пропаганда.

               Некомпетентност или обслужване на чужди интереси са тези действия?

               С настоящата позиция БСП в Пловдив искаме оставката на изпълнителния директор на Фондация "Пловдив 2019" - Светлана Куюмджиева и поемане на отговорността от управителния съвет на Фондацията, начело с Кмета Иван Тотев. 

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: