Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
И ОТ БСП ПОИСКАХА ОСТАВКАТА НА СВЕТЛАНА КУЮМДЖИЕВА
Източник: ПОТВ 14:57 / 13.03.2019
©

Председателят на ППГОС ма БСП – Пловдив Николай Радев поиска  от името на пловдивските социалисти оставката на артистичния директор на общинската фондация "Пловдив 2019". Това стана на днешната сесия на Общински съвет – Пловдив. От трибуната на местния парламент той прочете  критична позиция относно решението за финансиране с общински средства на проект за нетрадиционната сексуална насоченост. Текстът на позицията е следният:

ПОЗИЦИЯ

на ИБ на ГС на БСП – Пловдив и ППГОС на БСП - Пловдив

 Относно: Проекта на Фондация "ГЛАС" – "Балканска гордост", одобрен от Фондация "Пловдив 2019"

 Българското общество и в частност пловдивчани са загрижени за възпитанието на подрастващите и за идеите, които им се насаждат с мероприятия, проповядващи ценности, различни от изконните морални традиции. До нас стигнаха остри сигнали и протести на родители против проекта на Фондация "ГЛАС". Заставаме на тяхна страна. Настояваме този проект да бъде спрян. С парите на пловдивчани не може да шестват по пловдивските улици хора, натрапващи и демонстриращи сексуалната си ориентация.

               Пловдивското общество е доказало, че е толерантно, а ценности като род, семейство и морал са част от тази толерантност и не бива да бъдат прескачани. Ние избираме да защитаваме традиционният християнски модел за взаимоотношения в семейството.

               Ние, БСП за пореден път остро протестираме срещу факта, че Фондация "Пловдив 2019" прокарва проекти, пропагандиращи нетрадиционни за България и българското общество идеи.

               След като протестирахме срещу изложбата "Дим" - лична инициатива на артистичния директор на фондацията Светлана Куюмджиева на миналата сесия, сега, пред свършен факт,  се сблъскваме с аморална пропаганда.

               Некомпетентност или обслужване на чужди интереси са тези действия?

               С настоящата позиция БСП в Пловдив искаме оставката на изпълнителния директор на Фондация "Пловдив 2019" - Светлана Куюмджиева и поемане на отговорността от управителния съвет на Фондацията, начело с Кмета Иван Тотев. 

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров (51) 13%
Районен кмет от ГЕРБ (17) 4%
Славчо Атанасов (54) 14%
Борислав Инчев (19) 5%
Дани Каназирева (75) 20%
Йордан Иванов (19) 5%
Друг десен кандидат (16) 4%
Кандидат на БСП (16) 4%
Само обединен опозиционен кандидат (38) 10%
Никой не може да го пребори (79) 21%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: