Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Апелативен съд - Пловдив със страница във Фейсбук
Източник: ПОТВ 12:21 / 08.02.2019
©

Пловдивският апелативен съд създаде своя страница във Facebook. Целта е да се информираност и повишаване доверието на гражданите в съдебната система.

На страницата на Апелативен съд - Пловдив ще се публикува информация за дейността на съда, като по този начин ще се помогне за изграждане и повишаване на правната култура на гражданите, както и утвърждаване авторитета на институцията.

Името на профила е Апелативен съд – Пловдив и е общодостъпен за всички потребители на социалната мрежа във Facebook.

"На страницата ще публикуваме съобщения за предстоящи събития, както и информация за актуални дела, разглеждани от съда. Ще публикуваме в аудио формат съдебната рубрика "Темида“, която се излъчва всеки втори и четвърти петък от месеца по Дарик радио, както и новините от него при гостуването на съдии от Апелативния район" - пише в описанието. 

Председателят на Апелативен съд – Пловдив Магдалина Иванова пожела успех на новото начинание във Facebook и изрази надежда, че чрез използването на този вид комуникация, обществеността ще се запознае отблизо с работата и множеството инициативи на съда.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: