Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Апелативен съд - Пловдив със страница във Фейсбук
Източник: ПОТВ 12:21 / 08.02.2019
©

Пловдивският апелативен съд създаде своя страница във Facebook. Целта е да се информираност и повишаване доверието на гражданите в съдебната система.

На страницата на Апелативен съд - Пловдив ще се публикува информация за дейността на съда, като по този начин ще се помогне за изграждане и повишаване на правната култура на гражданите, както и утвърждаване авторитета на институцията.

Името на профила е Апелативен съд – Пловдив и е общодостъпен за всички потребители на социалната мрежа във Facebook.

"На страницата ще публикуваме съобщения за предстоящи събития, както и информация за актуални дела, разглеждани от съда. Ще публикуваме в аудио формат съдебната рубрика "Темида“, която се излъчва всеки втори и четвърти петък от месеца по Дарик радио, както и новините от него при гостуването на съдии от Апелативния район" - пише в описанието. 

Председателят на Апелативен съд – Пловдив Магдалина Иванова пожела успех на новото начинание във Facebook и изрази надежда, че чрез използването на този вид комуникация, обществеността ще се запознае отблизо с работата и множеството инициативи на съда.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа (2) 3%
Догодина (7) 11%
В края на мандата (4) 6%
На куково лято (51) 80%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: