Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Масово надъхване да не се гласува на евроизборите
Източник: ПОТВ 12:19 / 07.02.2019
©

С наближаването на изборите социалните мрежи се превърнаха в арена за агитации, надъхване, кандърдисване и люти спорове на политическа тема. Вече вървят неофициални сондажи, проучвания и анкети за кого и дали изобщо ще се гласува. Съпоставка на информацията от няколко специализирани групи показва, че най-големият спор продължава да е по антагонистичната ос ГЕРБ - БСП. Тревожен е фактът, че има масово надъхване да не се гласува на изборите тази година. 

Актуален в момента е въпросът "Ще гласувате ли на евроизбори`2019". Почти по равен брой гласове получават ГЕРБ и БСП. Отговарящите с "Не мога да преценя" и "Не съм решил" обаче са повече от привържените на двете партии заедно. Това, според политически наблюдатели, е показателно за отношението на избирателите към политическата класа у нас. Преобладаващата част от електората не вярва на управляващите го и категорично отговаря, че ще пусне невалидна бюлетина.

Въпреки, че е задължително да се гласува, поради премахването на санкция при негласуване, хората вероятно ще пропуснат да отидат до изборните урни, смятат политолози. Това, според тях, е грешен ход, заради пропорционалната изборна система у нас. При нея, ако не гласуваш или гласуваш за партия, която не прескочи %-граница за влизане в парламента, гласът се разпределя между останалите.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: