Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Зрител до ПОТВ: Помощ, секат здрави дървета!
Източник: ПОТВ 11:35 / 06.02.2019
©

Нашият зрител Кънчо Щерев сигнализира, че тази сутрин е започнала сеч на здрави дървета в предблоковото пространство на кръстовището на булевардите "Мария Луиза" и "Източен". Пловдивчанинът се възмущава, че се премахва единствената преграда срещу шума и мръсотията.

- - - 

Отстраняват се над 100-годишни огромни, красиви и напълно здрави дървета, твърди Кънчо Щерев. Той предполага, че поголовната сеч вероятно е с цел продажба за огрев и припомня, че преди време са били опустошени дърветата в задния двор. "Помощ! Спасете дърветата ни!" - пише зрителят. 

Припомняме, че преди две години беше обявено, че в предблоковото пространство
©
на ъгъла на булевардите "Кн. Мария Луиза" и "Източен" ще се прави парк. Изчаквало се е да завърши ремонта на тротоара и да се направи бордюр откъм бул. "Източен". Предвидено е парково осветление и поливна система, а през есента там ще се засадят дървета и храсти. До бъдещия парк, са предвидени фитнес на открито и места за паркиране.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: