Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Зрител до ПОТВ: Помощ, секат здрави дървета!
Източник: ПОТВ 11:35 / 06.02.2019
©

Нашият зрител Кънчо Щерев сигнализира, че тази сутрин е започнала сеч на здрави дървета в предблоковото пространство на кръстовището на булевардите "Мария Луиза" и "Източен". Пловдивчанинът се възмущава, че се премахва единствената преграда срещу шума и мръсотията.

- - - 

Отстраняват се над 100-годишни огромни, красиви и напълно здрави дървета, твърди Кънчо Щерев. Той предполага, че поголовната сеч вероятно е с цел продажба за огрев и припомня, че преди време са били опустошени дърветата в задния двор. "Помощ! Спасете дърветата ни!" - пише зрителят. 

Припомняме, че преди две години беше обявено, че в предблоковото пространство
©
на ъгъла на булевардите "Кн. Мария Луиза" и "Източен" ще се прави парк. Изчаквало се е да завърши ремонта на тротоара и да се направи бордюр откъм бул. "Източен". Предвидено е парково осветление и поливна система, а през есента там ще се засадят дървета и храсти. До бъдещия парк, са предвидени фитнес на открито и места за паркиране.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа (2) 3%
Догодина (7) 11%
В края на мандата (4) 6%
На куково лято (51) 80%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: