Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Вдигнаха забраната за затворени прозорци по време на откриването на ЕСК
Източник: ПОТВ 14:33 / 10.01.2019
©

Отпада заповедта за затворени прозорци и врати на терасите на жилищата с изглед към вавилонската кула на бул. "Цар Борис III Обединител" по време на спектакъла за откриването на Европейската столица на културата. 

- - -

Вчера във всички входове на жилищните сгради, които имат пряка видимост към кулата, бяха разлепени предупредителните листовки. С тях се разпореждаше всички прозорци и врати на тераси с изглед към булеварда да бъдат затворени. Тази мярка е била пресилена, призна директорът на полицията ст. комисар Атанас Илков.

Ст. комисар АТАНАС ИЛКОВ, директор на ОДМВР-Пловдив: Колегите са се престарали ... 

Публиката ще може да наблюдава спектакъла от 4 зони за зрители и ще стига до тях през 22 контролно-пропускателни пунктове. Още вчера минувачи по главната забелязаха маскирани с качулки патрули с автомати, които са част от мерките за сигурност. 

Заместник-кметът Златин Велев препоръча зареждането на магазините и заведенията в зоната между булевардите "Шести септември", "Руски", "Христо Ботев" и "Източен" да се направи до 12 часа в събота, тъй като след това ще е невъзможно придвижването с автомобили.

ЗЛАТИН ВЕЛЕВ, зам.-кмет: В "Капана" и съседните зони вече ще може да влизат и да се обслужват само живущите. Пунктовете, които ще бъдат изградени, ще бъдат подвижни, с полицейско присъствие. Всеки, който има необходимост и трябва да напусне зоната с автомобила си, ще може да го направи. Няма да бъдат допускани да влизат допълнителни автомобили, за да не се получат задръстване и блокиране на улици.

Ограничителният режим в карето между четирите булеварда се очаква да падне в полунощ в събота срещу неделя. Тогава движението ще бъде отворено в затворените зони.

По обяд днес започна монтирането на огромен транспарант с лого и надпис "Пловдив 2019" на последните етажи на бившия партиен дом.
Коментари [1] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: