Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Вдигнаха забраната за затворени прозорци по време на откриването на ЕСК
Източник: ПОТВ 14:33 / 10.01.2019
©

Отпада заповедта за затворени прозорци и врати на терасите на жилищата с изглед към вавилонската кула на бул. "Цар Борис III Обединител" по време на спектакъла за откриването на Европейската столица на културата. 

- - -

Вчера във всички входове на жилищните сгради, които имат пряка видимост към кулата, бяха разлепени предупредителните листовки. С тях се разпореждаше всички прозорци и врати на тераси с изглед към булеварда да бъдат затворени. Тази мярка е била пресилена, призна директорът на полицията ст. комисар Атанас Илков.

Ст. комисар АТАНАС ИЛКОВ, директор на ОДМВР-Пловдив: Колегите са се престарали ... 

Публиката ще може да наблюдава спектакъла от 4 зони за зрители и ще стига до тях през 22 контролно-пропускателни пунктове. Още вчера минувачи по главната забелязаха маскирани с качулки патрули с автомати, които са част от мерките за сигурност. 

Заместник-кметът Златин Велев препоръча зареждането на магазините и заведенията в зоната между булевардите "Шести септември", "Руски", "Христо Ботев" и "Източен" да се направи до 12 часа в събота, тъй като след това ще е невъзможно придвижването с автомобили.

ЗЛАТИН ВЕЛЕВ, зам.-кмет: В "Капана" и съседните зони вече ще може да влизат и да се обслужват само живущите. Пунктовете, които ще бъдат изградени, ще бъдат подвижни, с полицейско присъствие. Всеки, който има необходимост и трябва да напусне зоната с автомобила си, ще може да го направи. Няма да бъдат допускани да влизат допълнителни автомобили, за да не се получат задръстване и блокиране на улици.

Ограничителният режим в карето между четирите булеварда се очаква да падне в полунощ в събота срещу неделя. Тогава движението ще бъде отворено в затворените зони.

По обяд днес започна монтирането на огромен транспарант с лого и надпис "Пловдив 2019" на последните етажи на бившия партиен дом.
Коментари [1] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров (51) 13%
Районен кмет от ГЕРБ (17) 4%
Славчо Атанасов (55) 14%
Борислав Инчев (19) 5%
Дани Каназирева (75) 19%
Йордан Иванов (19) 5%
Друг десен кандидат (16) 4%
Кандидат на БСП (16) 4%
Само обединен опозиционен кандидат (38) 10%
Никой не може да го пребори (79) 21%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: