Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Зрители: Защо ще правят паркинг на мястото на ДКЦ VI, като наблизо има поне два?
Източник: ПОТВ 15:08 / 09.10.2018
© ПОТВ

Идеята за разтоварване на централната градска част от автомобили е изправена пред фиаско: частни терени се превръщат в паркинги, десетки улици са включени в Синята зона, а сега в най-гъсто застроения район ще се прави и общински многоетажен паркинг, на мястото на ДКЦ VI.

- - -

На фасадата на хотел "Алианс", както е официалното име на Копчето, е поставен указателен знак за близкия паркинг. Електронното устройство отчита във всеки един момент колко са свободните места там. По улицата, която все още не е включена в Синя зона, доколкото видяхме, са спрели множество коли. Зад Копчето е комплекс "С.И.Л.А.", който разполага с четири етажа закрит паркинг със 150 места. Цената е както навсякъде - 2 лева на час.

Само на 300 метра оттук, на ул. "Любен Каравелов" 5, е ДКЦ VI. С решение на пловдивския общински съвет от юли т.г. сграда
© ПОТВ
та ще бъде съборена и на мястото на 4-етажното здравно заведение ще се издигне многоетажен паркинг. Министерство на здравеопазването, както и собствениците на съседните обекти, нямали нищо против.

Пловдивчани обаче питат защо, след като наблизо вече има няколко паркинга, включително и в отсрещния мол, трябва да се прави нов паркинг и то на мястото на здравно заведение, което преди няколко години бе основно ремонтирано.
Коментари [1] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: