Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Зрители: Защо ще правят паркинг на мястото на ДКЦ VI, като наблизо има поне два?
Източник: ПОТВ 15:08 / 09.10.2018
© ПОТВ

Идеята за разтоварване на централната градска част от автомобили е изправена пред фиаско: частни терени се превръщат в паркинги, десетки улици са включени в Синята зона, а сега в най-гъсто застроения район ще се прави и общински многоетажен паркинг, на мястото на ДКЦ VI.

- - -

На фасадата на хотел "Алианс", както е официалното име на Копчето, е поставен указателен знак за близкия паркинг. Електронното устройство отчита във всеки един момент колко са свободните места там. По улицата, която все още не е включена в Синя зона, доколкото видяхме, са спрели множество коли. Зад Копчето е комплекс "С.И.Л.А.", който разполага с четири етажа закрит паркинг със 150 места. Цената е както навсякъде - 2 лева на час.

Само на 300 метра оттук, на ул. "Любен Каравелов" 5, е ДКЦ VI. С решение на пловдивския общински съвет от юли т.г. сграда
© ПОТВ
та ще бъде съборена и на мястото на 4-етажното здравно заведение ще се издигне многоетажен паркинг. Министерство на здравеопазването, както и собствениците на съседните обекти, нямали нищо против.

Пловдивчани обаче питат защо, след като наблизо вече има няколко паркинга, включително и в отсрещния мол, трябва да се прави нов паркинг и то на мястото на здравно заведение, което преди няколко години бе основно ремонтирано.
Коментари [1] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров (54) 13%
Районен кмет от ГЕРБ (21) 5%
Славчо Атанасов (59) 14%
Борислав Инчев (21) 5%
Дани Каназирева (79) 19%
Йордан Иванов (20) 5%
Друг десен кандидат (17) 4%
Кандидат на БСП (20) 5%
Само обединен опозиционен кандидат (40) 9%
Никой не може да го пребори (95) 22%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: