Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
СИГНАЛ ОТ СЕЛО КОВАЧЕВО
Източник: ПОТВ 11:28 / 11.07.2018

Получихме сигнал от жители на с. Ковачево, община Септември, Пазарджишка област, в който те негодуват, защото селото им е потънало в боклуци. Не се почиства, кофи за смет липсват, а наличните редовно от отпа. Хората предполагат, че причина за това е конфликт между кмета на с. Ковачево Махмуд Салим и кмета на община Септември Марин Рачев.

Сградата на пощата е в окаяно състояние – руши се, таванът е пробит, от него тече, а вътре става езеро. Когато хората идват да получат някаква услуга, най-вече пенсионерите да си вземат пенсиите, трябва да стоят с чадър и да прескачат огромни локви. По стените са прораснали отровни гъби.

На коридора с години стои някакво прогнило бюро, от което се носи непоносима миризма. Наскоро в селото бил повикан началник на пощите от Пловдив, който дал разрешение да бъде бракувано.

В сградата на пощата, на първия етаж, се помещава аптека, която заради влагата цялата е потънала в мухъл. Въпреки това работи и нито една институция не я затваря, но хората казват, че не им е известно и не са виждали да се правят проверки от РЗИ в селото.

 

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: