Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
СИГНАЛ ОТ СЕЛО КОВАЧЕВО
Източник: ПОТВ 11:28 / 11.07.2018

Получихме сигнал от жители на с. Ковачево, община Септември, Пазарджишка област, в който те негодуват, защото селото им е потънало в боклуци. Не се почиства, кофи за смет липсват, а наличните редовно от отпа. Хората предполагат, че причина за това е конфликт между кмета на с. Ковачево Махмуд Салим и кмета на община Септември Марин Рачев.

Сградата на пощата е в окаяно състояние – руши се, таванът е пробит, от него тече, а вътре става езеро. Когато хората идват да получат някаква услуга, най-вече пенсионерите да си вземат пенсиите, трябва да стоят с чадър и да прескачат огромни локви. По стените са прораснали отровни гъби.

На коридора с години стои някакво прогнило бюро, от което се носи непоносима миризма. Наскоро в селото бил повикан началник на пощите от Пловдив, който дал разрешение да бъде бракувано.

В сградата на пощата, на първия етаж, се помещава аптека, която заради влагата цялата е потънала в мухъл. Въпреки това работи и нито една институция не я затваря, но хората казват, че не им е известно и не са виждали да се правят проверки от РЗИ в селото.

 

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров (56) 13%
Районен кмет от ГЕРБ (21) 5%
Славчо Атанасов (64) 15%
Борислав Инчев (21) 5%
Дани Каназирева (80) 18%
Йордан Иванов (20) 5%
Друг десен кандидат (17) 4%
Кандидат на БСП (22) 5%
Само обединен опозиционен кандидат (42) 10%
Никой не може да го пребори (97) 22%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: