Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
Партньори:
Реклама:
"ПЛОВДИВСКИТЕ НОВИНИ"
Какво се случва в нашия град, нашия квартал и на нашата улица?
Новините се излъчват денонощно, но основните новинарски емисии са в 17.30, 19.00, 20.30, 22.30 и 24.00. Новините от 17.30 са с жестомимичен превод. Почти през целия ден показваме какво става в "кухнята на новините".
В емисиите имаме постоянна рубрика "Зрителите стават новинари". В нея включваме новини, подсказани от нашите зрители.
Водещи Мария Гарванова и Васил Трайков. Репортери - Димитър Русков, Мария Гарванова, Ралица Господинoва.


"1 Х 2 "
Всеки понеделник от 19.20 Любо Апостолов коментира спортните събития от седмицата, а нерядко предизвиква скандали със своите нелицеприятни, но точни оценки за състоянието на спорта в Пловдив.


"ВАШИТЕ ИСТОРИИ"
Ежедневно в 18.50 "водещият и бутащият" Петър Краевски представя новите истории, изпратени по пощата или по мейла, заснети с любтелска камера, джиесем или открити в интернет, а във вторник от 19.25 ги класира с помощта на зрителите с чувство за хумор.

"ГОЛЕМИЯТ СЪВЕТ"
В дните, предхождащи заседанията на Пловдивския общински съвет, в студиото на телевизията се канят общински съветници, подкрепящи или оспорващи проекторешения, които ще бъдат гласувани на следващия ден. С помощта на откритите телефони може да се чуе и гласът на обикновените хора.


ДИРЕКТНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ НА СЕСИИТЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ
Обикновено два четвъртъка в месеца се излъчват директно заседанията на Пловдивския общински съвет - едно към едно, без никаква намеса. Пловдивчани имат възможността да видят кой гласува за благото на града и кой за личния си или партиен интерес.


"ЗАПОМНЕТЕ ПЛОВДИВ"
Едно предаване, което за 7 години написа историята на града от 30-те до 60-те години. Но пловдивските истории нямат край. Ако има какво да добавите, споделете го с Евгений Тодоров.


"ГОЛЯМАТА ИГРАЧКА"
Телевизионна игра.Не игра въобще, а пловдивска. Без електроника и екскурзии из енциклопедиите. Просто разчитате на фантазията и късмета си. Георги Гюзелев започва играта в петък от 17.50.


"ЕДНА ПЛОВДИВСКА СЕДМИЦА"
Обзорно политическо предаване с водещ Димитър Русков. В студиото гостуват политици, бизнесмени и журналисти, свързани със събитията, дали облик на изтеклата седмица. Тук често могат да се чуят мнения и оценки, които другите медии пропускат. Петък от 19.20


"АСЯ В СТРАНАТА НА ТАЛАНТИТЕ"
Всяка събота водещата Ася Антонова и режисьорът Петър Алексиев канят в голямото студио на ПОТВ младите таланти на Пловдив и областта. Творци с изявени имена пък предават своя опит в една неповторима атмосфера, в която се срещат творчеството и талантът. Начало 13.00


"ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ"
Два пъти в месеца във вторник от 19.20 около заседателната маса в студио 3 се събират експерти -хора, които са доказали, че знаят и могат. Те разказват за своите проблеми и предлагат как да се решат проблемите на града.
Рубриката се излъчва съвместно с Пловдивския бизнес експертен съвет.


"МЪДРОСТ И ТАЙНСТВО"
Всеки вторник от 20.50 гостува Маг Мариела. Тя може да ви помогне да осъзнаете проблемите на своя живот. Открит телефон 640-366


"1001 СЪВЕТА"
Всяка съботна сутрин Роси Русева ни среща с интересни хора - известни творци, лекари, професионалисти от различни области. Просто ЛИЧНОСТИ. часа.


"МАГАЗИН ЗА ИМОТИ, ПАРИ И ИМОТИ"
Проблеми и съвети за тези, които смята да инвестират

"ОБЩЕСТВЕНА ПРИЕМНА"Всяка делнична сутрин, веднага след прегледа на печата, дежурният редактор на новините застава зад открития телефон. Няма тема, няма ограничения - зрителите са поканени да споделят всичко, което ги вълнува и да коментират градския политически и обществен живот


"ГЛАШАТАЙ"Информационна програма, пълна с новини, истории, съвети, полезни адреси и телефони. Излъчва се следобед и през нощта.Продуцент Петко Шойлеков.


ПОДРОБНОСТИ ЗА ТОЧНОТО РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ПРЕДАВАНИЯТА И ТЕХНИТЕ ПОВТОРЕНИЯ - в ПРОГРАМНА СХЕМА
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров (52) 13%
Районен кмет от ГЕРБ (17) 4%
Славчо Атанасов (56) 14%
Борислав Инчев (20) 5%
Дани Каназирева (77) 19%
Йордан Иванов (19) 5%
Друг десен кандидат (16) 4%
Кандидат на БСП (17) 4%
Само обединен опозиционен кандидат (40) 10%
Никой не може да го пребори (83) 21%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: