Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2021 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Георги Гергов от Бузлуджа: Честит празник, другари!
Източник: ПОТВ 14:21 / 31.07.2020
©

Лидерът на пловдивските социалисти Георги Гергов честити предстоящия празник  на всички членове и симпатизанти на БСП. На тази дата преди 129 години се поставя началото на организираното социалистическо движение в България, припомни той. По този повод заедно с народния представител Георги Търновалийски положиха венец и цветя на паметника на учредителите на социалистическата партия.

"Бузлуджа е символ на нашата партия. Бузлуджа е нашето минало и нашето бъдеще. Тук са корените ни и оттук започват мечтите ни за по-добър и по-справедлив свят“, каза Георги Гергов. «Длъжни сме пред тях със същата искреност, воля и  честност да намерим пътя и продължим напред. Да  търсим измерението на социалистическите идеи, да търсим модерните леви решения в днешните условия.»

 Той изрази съжаление, че Историческа поляна няма да събере социалистите от цялата страна, но вярва, че енергията на празника е в сърцето на всеки редови социалист.  "Догодина отново ще бъдем заедно - уверено заяви председателят на ГС на БСП – Пловдив и посочи - защото БСП е сила, която може да устои на всичко“. Празникът е повод не само за поздравления, но и за политически решения, особено в контекста на турбулентната политическа обстановка, смята председателят на Областния и Градски съвет на БСП Пловдив. По думите му БСП е призвана сега да изведе корабът на българската държава от плитчините на политическата и институционална криза. "Нужно е общо мъдро решение на партията с ясни колективни послания и единна воля. Сега е времето на разума в политиката. И в това е силата на БСП!“, заяви Георги Гергов.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: