Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2021 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
След 51 години работа в Община Пловдив Елка Ковачева бе изпратена с десетки аплодисменти  
Източник: ПОТВ 12:25 / 31.07.2020
©

С много аплодисменти и пожелания за здраве и късмет кметът Здравко Димитров и служители от администрацията на Община Пловдив изпратиха Елка Ковачева след 51 години работа като геодезист в дирекция "Устройство на територията“.

"Тя е пример за всички нас, като човек, който се труди усилено в екип и в услуга на гражданите. Убеден съм, че натрупаните познания и опит ще бъдат използвани от колегите, които продължават да изпълняват служебните си задължения“, заяви кметът Димитров, който е 13-и по ред градоначалник на Пловдив, с който Елка Ковачева работи.

С огромен букет, плакет на Общината, икона и признание за професионализма и добре свършената работа Здравко Димитров изненада служителят с рекордния трудов стаж в администрация.

"Обичам си професията, работих с любов и с усмивка приемах работата и така цели 51 години. На 1 август 1969г. встъпих в тогавашния Градския народен съвет, където кметът Коста Куманов ми пожела да се пенсионирам тук, така и стана“, сподели Елка Ковачева. Тя заяви, че строителството през годините се е променило в положителната посока и градът се развива бързо за доброто на хората, които живеят в него.

"Горда съм, че работих в Община Пловдив, защото това е институцията номер 1 в България и няма друга подобна в страната“, категорична бе Елка Ковачева. Тя пожела ползотворна работа на ръководството и администрацията оттук нататък.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: