Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ВМРО ПЛОВДИВ С АКЦИЯ ПО ПОЧИСТВАНЕ НА ПАМЕТНИКА В ОСТРОМИЛА
Източник: ПОТВ 12:50 / 27.07.2020

Днес се проведе акция по почистване на паметника в Остромила, създаден от  ВМРО Пловдив в памет на Душо Хаджидеков и всички 125 български бунтовници, които при освобождението на Пловдив са били изклани по заповед на Сюлейман паша.

Паметникът на Остромила години на ред се поддържа от членове и симпатизанти на ВМРО. През миналата година по предложение на общинските съветници на родолюбивата организация паметника бе изцяло обновен със средства от Община Пловдив.

"Родолюбието🇧 при нас винаги е било водещ фактор, водихме битка за реставрирането на паметника, а след като това стана факт  ние сами показваме, че продължаваме да се грижим за това, той да е в добро състояние. Когато искаш да направиш нещо го правиш, а не чакаш да се случи, за това сме  се събрали днес, да се погрижим, за това което сме направили", така коментира акцията председателят на студентската организация Стефан Павлов.

Човек, който не познава историята е принуден да я повтори, именно за това историческите паметници са толкова важни във всякакъв аспект. Трябва да помним миналото си и жертвата на дедите ни.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: