Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ГЕОРГИ ПАШЕВ: РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!
Източник: ПОТВ 15:59 / 20.07.2020

Пишман русофили сънуват соросоиди зад протестите. Пишман соросоиди сънуват русофили зад протестите.

Технологията “разделяй и владей", прилагана от ДС и метастази вече 30 години толкова е психясала народа, че вече няма нужда да се прави нищо. Всички се кълнят, че някакво антагонистично задкулисие всеки момент се готви да ги убие и погребе със съответните нюанси. Едните сънуват гейове как им крадат децата в Норвегия. Други сънуват Кремъл как строи пета колона в родна България и си няма друга работа и само с нас се занимава. Някои пък си плашат децата с чудовище джендър-соросоид, което се крие под леглото, ако не са послушни и не заспят. Други пък обвиняват Кремъл за всички свои неудачи. Подхлъзнах се и паднах в банята: Кремъл е виновен. Тези привидно антагонистични групи от хора на мен са ми в крайна сметка едни и същи: управлявани овце със страх. Страхът е пропил животът им и го е направил жалък и нищожен. 

Затова, приканвам всички, освободете се от страховете, с които са ви натролили задкулисията и партиите, и вземете си живота в свои ръце. Протестирайте не за себе си, а за бъдещето на нацията, в което вече не управляват страх и тъмни емоции, а  прагматизъм и светлина.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: