Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2021 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Георги Гергов: Повече работа и по-малко приказки
Източник: ПОТВ 14:50 / 08.07.2020
©

"Уверен съм, че с новия Градски съвет можем да работим в абсолютен синхрон. Винаги сте добре дошли при мен по всяка тема и по всеки въпрос за благото на хората. Трябва да работим и да се готвим за сериозна битка. Вярвам във вас!“. Това каза лидерът на пловдивските социалисти Георги Гергов на първото заседание на новоизбрания пленум. То се проведе снощи при стриктно спазване на мерките за епидемиологична обстановка. Ръководният орган на БСП – Пловдив прие структура и правилник за дейността си, като подкрепи единодушно и предложеното от председателя Изпълнително бюро. В мандат 2020-2024 Георги Гергов ще работи с оперативен екип, в който влизат районните председатели и председателите на хоризонталните структури, като ще разчита на трима заместници - Атанас Петков, Николай Радев и Нина Чавдарова.

"Трябва да убедим обществото, че сме партия на народа, че БСП има кауза и цели. Няма значение какво мислят за нас опонентите,  нека не ни подценяват! Сега е важно да покажем сила, воля и лице, за да отстоим всичко, което искат хората“, посочи Георги Гергов. Той нареди нито един сигнал, нито една позиция на редови социалист да не остава без разглежданe. По хоризонталата и вертикалата всичко трябва да стига до Градския съвет, за да има реакция. "Ние сме органът, който трябва да води хората. Това означава да си свършим работата, да сме на терена  и да допринасяме за единението в партията“, обясни Георги Гергов. Той бе категоричен, че всеки има право на мнение, но омразата трябва да спре. "Повече работа и по-малко приказки, дисциплина и конкретна отговорност. Важни са резултатите накрая, а не какво се говори на заседанията. Резултатите показват кой как си е свършил работата“, подчерта Гергов, като се обърна към младите районни председатели с думите, че трябва да се докажат.

"Рискът от коронавируса не е отминал“, предупреди лидерът на пловдивските социалисти и прогнозира икономически проблеми в държавата през есента. В тази връзка, според него, предложенията на БСП не трябва да остават на ниво медийни фойерверки, а партията да се държи сериозно с ясни и адекватни предложения. "Такива предложения, че хората да кажат: "Това е БСП! БСП си е БСП! БСП е отговорна партия!“, допълни Георги Гергов.

"Да обединяваме, да разясняваме и да сплотява хората – това е главната цел на всеки един социалист!“ – очерта партийно-политическата рамка председателят. С тази визия за столетницата той спечели преди две седмици и подкрепата на 80% от Градската партийна конференция, затова снощи отново акцентира върху нея.

"Пазете себе си, децата и семействата си“, посъветва в заключение членовете на пленума Георги Гергов и пожела ползотворна работа с убедителни резултати.

 

 

Пресцентър на БСП- Пловдив
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: