Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2021 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Строителният бранш със силно присъствие на Международния технически панаир в Пловдив
Източник: ПОТВ 12:37 / 08.07.2020
©

Строителният бранш  ще бъде силно представен на предстоящия Международен технически панаир  от 14 до 19 септември в Пловдив. Това показват заявките за участие на компании от почти всички сегменти на отрасъла. В специализираната изложба "Стройтех“ те ще покажат технологии, машини, инструменти и материали за изграждане на различни видове обекти, изделия на електрониката и електротехниката за оборудване на сградите.

Част от иновациите  са ориентирани към справяне с проблеми, породени от епидемията от Ковид-19. Например нов тип въздуховоди, направени по швейцарска технология,  осигуряват по-добра филтрация на въздуха. За контролиране на достъп са специалните "корона решения“ на компания от Словакия. Тя предлага устройства за безконтактна идентификация  по дланите или по изображение на лицето, което може да бъде със или без маска, и мрежова камера за измерване на температурата в големи групи  хора. 

            Акцент на "Стройтех 2020“ е  жилищното строителство и санирането. Изложителите ще демонстрират покривни и стенни изолации, бои, материали, елементи за интериора. Новост е най-бързата и опростена система  за нивелация на плочки и камъни, която осигурява надежден монтаж на покритията. Ще бъдат презентирани  и модерни системи, предоставящи цялостни решения от първата копка до завършването на обекта.

В рамките на "Стройтех“ се провежда най-голямото изложение на пътностроителна техника в България, което показва съоръжения и материали за реализиране на инфраструктурни проекти. Новост тази година са електрическите багери – предвестници на новото поколение тежка строителна механизация, използваща електродвигатели. Отново ще има богата гама хибридна многофункционална техника.

            Въпреки кризата "Стройтех 2020“ запазва рейтинга си на най-значимото изложение за бранша на Балканите. Тя остава и водеща изложба в рамките на Международния технически панаир, в който се включват още: "Ауто сити Пловдив“ - за автомобили, транспорт, оборудване; "Енеко“ - за енергетика, екология, химия, управление на водите; "Инфотех“ - за информационни и дигитални технологии; "Машиностроене“ – за машини, технологии, роботи, роботизирани системи, автоматизация.

            Официални участия в 76-ото издание на най-голямото индустриално изложение у нас вече заявиха  Словакия, Чехия и Тайван, а това е симптом, че бизнесът търси начини за активизиране, въпреки трудностите, заяви  д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, който организира авторитетния делови форум. "Прави впечатление, че голям интерес проявяват  компании, които досега не са се представяли тук, но смятат, че за тях кризата дава  възможност да изпъкнат. Други са използвали времето на застоя, за да работят върху иновации, и  искат да ги покажат“, добави д-р Иван Соколов.

 

На снимката:

Специализираната изложба "Стройтех“ остава една от най-предпочитаните  от страна на  посетителите на Международния технически панаир в Пловдив.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: