Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
МОДЕРНА АКАДЕМИЯ "СИНДИКАТ" ЗАВЪРШИ ДЕВЕТАТА СИ ГОДИНА
Източник: ПОТВ 11:30 / 06.07.2020
©

Модерна академия на изкуствата "Синдикат" завърши успешно своята девета учебна година въпреки трудните условия, наложени от COVID-19. Годината завършиха общо  85 ученика и с тях общата бройка на завършилите "Синдикат" през изминалите 9 години са общо 1 259 ученика. По време на карантината преподаването в програмите на Академията се провеждаше дистанционно.

В края на месец август започва кампанията за новата, 10-та учебна година, която ще стартира през октомври - предвидени са както присъствени, така и неприсъствени часове, в зависимост от епидемиологичната обстановка. Записванията стават чрез подаване на формуляр на мейлacademyplovdiv@gmail.com, а повече информация може да се намери наhttps://academy.bg/rules.php.

Тази година Модерна академия на изкуствата "Синдикат" бе отново безплатна за учениците от 8-ми до 12-ти клас в Пловдив, благодарение на подкрепата на Община Пловдив. Проектът обхвана програмите "Модерни методи на мислене и общуване", "Модерна музика", "Екранни изкуства",  "Визуални изкуства на ХХ век", "Графичен дизайн", "Творческо писане", "Практики на съвременната философия" и новата - "PR и реклама в областта на изкуствата". Преподаватели са утвърдени в своята област именна - проф. д-р Галина Лардева, Цанко Чавдаров, Лили Русковска, Анета Русковска, писателите Александър Секулов, Недялко Славов, Ина Иванова и Димитър Герганов, журналистът Евгений Тодоров, гл. ас. д-р Вероника Келбечева, ас. Таня Върбева.

В осемте програми се записаха ученици от повечето гимназии на Пловдив - тази година броят на гимназиите се увеличи и включва ЕГ "Иван Вазов", ЕГ "Пловдив", Търговската гимназия, Сценични кадри, "Паисий Хилендарски", "Патриарх Евтимий", "Математическата гимназия", Хуманитарна гимназия "Св. Св. Кирил и Методий", Професионална гимназия по електротехника и електроника, Проф. гимназия по битова техника, Художествена гимназия, ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров“, Музикалното училище, Частно училище "Дружба", Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия, СОУ "Любен Каравелов". Има ученици, които пътуваха от Карлово, Хисаря, Съединение и Стамболийски, както и от селата в района.

***

Проектът "Модерна академия на изкуствата "Синдикат" се изпълнява с финансиране от Община Пловдив и собствено финансиране на организатора "Сдружени пловдивски творци".
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: