Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
3 програми от ЕС в помощ на бизнеса по време на рецесия
Източник: ПОТВ 14:28 / 02.07.2020
©

Пандемията у нас сякаш приключи и ежедневно, се установява по-голям брой излекувани, отколкото новорегистрирани случаи, които от своя страна също драстично намаляват през последните две седмици. За съжаление обаче бизнесът тепърва влиза в режим "лечение“. Има ли начин малката ви семейна фирма или голямата ви тежко пострадала от пандемията компания да се възстанови по-лесно, като бъде подпомогната?

Счетоводна къща Паралееви разяснява специално за вас три алтернативи за целта. Не ги подценявайте, а напротив – обмислете ги внимателно, защото те биха могли да бъдат вашият шанс да излезете от дълбоката криза, както и да избегнете сериозни щети по време на евентуална рецесия.

ОПРЧР - Оперативна програма за развитие на човешките ресурси. Основният проблем за кандидатстване по тази програма е събирането на документацията. Тя е доста сложна и многоемка. От Счетоводна къща Паралееви ще ви помогнат не само да съберете нужните документи, но и прецизно ще ви разяснят какво може да очаквате от ОПРЧР. Имайте на предвид, че по програмата могат да се кандидатират не само фирми от всички възможни сфери, с изключение на селското, горското и рибно стопанство, но и физически лица до 29-годишна възраст, за да бъдат подпомогнати в търсене на нова работна позиция.

Мярка 60 на 40. Всички ежедневно чуваме за нея, но разбираме ли я? Механизмът й е доста сложен, но затова пък на място ул. "Димитър Кодоглу“ 265, 4023 кв. Скобелева майка - А13, Пловдив опитни счетоводители ще ви дадат всички необходими насоки за това можете ли да получите финансово подпомагане за периода от 13 март до 30 юни и как да го направите.

10 000 помощ за бизнеса. Неприятното за тази помощ е, че все още малко фирми са наясно с нея, а реално сумата би могла да им помогне да се възстановят от първите сътресения след излизане от извънредното положение по повод Covid-19. Парите се отпускат като помощ за поддържане на разходите, предстоящи да обременят фирмите в следващите три месеца. За целта обаче всяка такава фирма трябва да докаже спад в оборота си с поне 20%. Повече подробности за финансовата помощ можете да получите и директно на телефон 0887 30 82 06.

Използвайте още днес посочения мобилен телефон или се отбийте на място в офиса на Счетоводна къща Паралееви, за да получите финансово-счетоводна и правна помощ в посочените три програми от ЕС като помощ за вашия бизнес.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: