Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Окръжен съд – Пловдив осъди на 15 години лишаване от свобода подсъдимия И. Р., като го призна за виновен в умишленото убийство на приятелката му М. Д.
Източник: ПОТВ 17:04 / 29.06.2020

Окръжен съд – Пловдив осъди подсъдимия по НОХД №1332/2019 г.   И. Р. на 15 години лишаване от свобода при първоначален строг режим.

Съдът го призна за виновен в това, че в нощта на 28.12.2016 г. в с. Куртово Конаре, общ. Стамболийски, обл. Пловдивска, умишлено е умъртвил другиго – приятелката си М. Д., престъпление по  чл.115 от НК. Съдът призна  подсъдимия И. Р. за невинен по обвинението убийството да е извършено с особена жестокост.

Със същата присъда окръжният съд осъди подсъдимия И. Р. да заплати на родителите на жертвата А. Д. и К. Д. сумите от по 180 000 лева обезщетение за причинените им неимуществени вреди от престъплението, ведно със законната лихва от датата на деянието до окончателното изплащане на сумите. Освен това подсъдимият И. Р. ще трябва да им заплати и сумите от по 1000 лева за всеки от тях – обезщетение за причинени имуществени вреди от престъплението.

Присъдата не е окончателна и подлежи на протест и обжалване в 15-дневен срок пред Апелативен съд - Пловдив

29 юни 2020 г.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: