Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ПРЕКРАСНА НОВИНА: БОЙКО БОРИСОВ СЕ ВСЛУША В ГЛАСА НА ПЛОВДИВСКИТЕ ФЕНОВЕ
Източник: ПОТВ 08:01 / 28.06.2020
©

В началото на седмицата феновете на Локото написаха писмо до Бойко Борисов с настояване да бъде увеличен броят на допуснатите зрители до финала за Купата на България.

Както се очакваше, премиерът е откликнал незабавно на молбата. Той е отложил десетки държавни дела, за да се срещне с министъра на спорта Красен Кралев и представители на Националния оперативен щаб. По настояване на премиера е взето единодушно решение по трибуните на стадиона да присъстват 12 хиляди зрители  – независимо от усложняващата се обстановка и от практиката в други европейски страни мачове да се играят при празни трибуни.

Нито един експерт не е протестирал – в крайна сметка мачът и феновете са по-важни от всичко.

Припомняме, че въпреки критичното състояние на пловдивския бюджет, общинския съвет вече взе решение да се закупят 2000 билета. Сега въпросът е дали кметът ще освободи от работа общинските служители от работа в деня на финала, както направи миналата година неговият предшественик. Тогава кметът Иван Тотев даже призова частните работодатели да освободят своите служители за един ден.

Сайтът НовинитеМенте.ком обаче съобщава нещо смущаващо. Феновете на ЦСКА също били написали писмо до Бойко Борисов, с което го помолили не за повече публика, а да им уреди поне една дузпа. Не е ясно дали премиерът е имал вече среща с главния съдия.

Пенсионерите от Клуба на пенсионера в Кючука досега били написали над 300 писма до Бойко Борисов с молба да им увеличи пенсиите с поне 10 лева, но досега не били получили отговор. Сега обаче решили да помолят феновете на Локото те от тяхно име да поискат увеличение на пенсиите – белким премиерът отново се вслуша в техния глас.

Коментари [1] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: