Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
С цветя, плакет и грамота изпратиха в пенсия директора на ДГ "Буратино“ Димитрия Добрева
Източник: ПОТВ 15:29 / 24.06.2020
©

Със скромно, но много емоционално тържество екипът на ДГ "Буратино“ изпрати в пенсия дългогодишния директор Димитрия Добрева. На последния й работен ден днес кметът на район "Централен“ Георги Стаменов й връчи цветя, плакет и грамота в знак на признателност за годините неуморна работа, отдадени за развитието и възхода на детската градина.

"Благодаря Ви затова, че със знанията, опита и енергията си на изключителен ръководител сбъднахте мечтите на родителите - децата им да растат и да се образоват в хармонична, спокойна и европейска среда“, обърна се Георги Стаменов към Димитрия Добрева.

Той припомни, че именно по времето, когато тя е директор на забавачката, район "Централен“ стартира проект за изграждане на пристройка за още 2 групи и физкултурен салон в двора на градината, с който предстои да се кандидатства за целево финансиране по програмата на Министерството на образованието и науката.

В края на тържеството Добрева представи пред екипа на ДГ "Буратино“ Зорница Славовска, която ще изпълнява временно длъжността директор.

След себе си Димитрия Добрева оставя 9 години стаж начело на ДГ "Буратино“, белязани от многобройни постижения, успехи и реализирани проекти, сред които създаването на първата в българска детска градина екопътечка, миниприродонаучен музей, арт ателиета за приложни изкуства, стая на приказките, стая за релакс, кът за минийога и много други. ДГ "Буратино“ е единствената градина в Пловдив, която тази година спечели финансиране на стойност 14 600 евро по европейски проект "Забавлявай се, докато учиш“ по програма "Еразъм+“.

 

 

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: