Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
От родители за родители или как един семеен бранд спечели доверието на родните майки
Източник: ПОТВ 14:16 / 19.06.2020
©

Как избирате магазините за бебешки и детски аксесоари? На принципа проба грешка? Или може би, търсите съвети от познати. Категорично, когато един родител препоръча на друг магазин, стока или бранд, покупката е по-сигурна и надеждна.

Увереността в това, което купуваме на децата си обаче, се засилва, когато знаем, че търговецът срещу нас знае от какво има нужда едно дете и какво изисква един родител. Нима не е по-лесно да купуваме детски обувки за прохождане от родители, които вече са минали през този етап и знаят кои са подводните камъни на различните чифтове бебешки обувки?

Задавайки си всички тези въпроси, едно младо семейство стартира своя бизнес в областта на бебешките стоки. Като отговорни родители те създават уютно малко онлайн кътче, в което да предложат проверени и тествани обувки за прохождане за други отговорни родители. Кръщавайки марката си Bebuvki, тези хора вече няколко години предлагат на родния пазар брандове, които трудно можете да намерите в традиционната търговска мрежа. Ще ви кажем защо?

Истината е, че много от съвременните млади родители не са наясно как точно да подберат правилния първи чифт обувки на прохождащото си дете. Най-голямата грешка, която правят, е да избират обувки на популярни спортни брандове. Но това са само качествени маратонки и нищо повече. Семейството зад Bebuvki обаче ще ви сподели нещо много важно: прохождащото дете има нужда от обувки за прохождане. Това са специализирани обувки. Те са със специална анатомична форма, поради което са еднакво препоръчителни и удобни като правилото за прохождане на босо краче. Между другото, от Bebuvki са напълно съгласни, че най-здравословната опция за първите самостоятелни крачки на бебето са именно на босо. Това може само ни накара да им се доверим още повече, не мислите ли?

Все пак, семейството на Bebuvki разполага и с алтернатива на босото краче за навън – висококачествени модели за прохождане, които са произведени от естествени материали и одобрени от редица международни здравни организации. Те са преминали стотици изследвания и тестове, за да бъдат препоръчани от специалисти и предпочитани по цял свят.

От родители за родители, Bebuvki е мястото, в което едно семейство вярва, че всяко бебе заслужава правилно развитие на стъпалото, безпроблемно прохождане и щастливо щуро детство!
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: