Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
КМЕТЪТ СЕ СРЕЩНА С ДЕТЕТО, ПАДНАЛО ОТ ВТОРИЯ ЕТАЖ НА ДГ "БРЕЗА"
Източник: ПОТВ 16:47 / 17.06.2020

Информация по повод днешния инцидент с падналото момченце от втория етаж на детска градина "Бреза“.

Детето е в добро състояние, направени са му всички необходими изследвания. Това съобщи кметът Здравко Димитров, който лично се увери в състоянието на детето. Той разговаря с лекарите и със самото дете.

Кметът дойде да даде кураж на него и семейството му. На въпроса как се чувства малкият отговори, че малко го боли крака, но е добре. Призна още, че е паднал в опита си да се прави на супергероя Спайдърмен.

Здравко Димитров разговаря за кратко и с майката на детето и с директорката на детска градина "Бреза“ Нели Димитрова. След като се увери, че всичко е наред, кметът си тръгна от болницата като пожела на момченцето скорошно възстановяване.

От общината са изпратени опитни психолози, които индивидуално ще разговарят с всяко едно дете и с всеки член на екипа. След 17:00 часа тази вечер ще се проведат индивидуални разговори с родителите, за да се намали рискът от посттравматичен стрес и, за да знаят как да разговарят с децата си, без да се създава чувство за тревожност у тях.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: