Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Българските майки блогъри единодушно избраха Crazy-Kids
Източник: ПОТВ 13:45 / 17.06.2020
©

Българските майки блогъри единодушно избраха Crazy-Kids

От няколко години насам стана популярно да черпим съвети за отглеждането на децата си не само от педиатрите и своите родители, но и от опитните майки блогъри. Момент, нека не подминаваме и татковците, защото в медийното пространство интересни материали за родителството пишат и те (и между другото, не са за подценяване). Особено полезно е да се осведомяваме от такъв тип източници за конкретни марки дрешки и проверени и тествани магазини за бебешки и детски продукти.

Съвсем наскоро ние установихме, че в това отношение българските майки блогърки единодушно подкрепят и избират Crazy-Kids за удобно и практично онлайн пазаруване. Разбира се, те не само че посочват популярния интернет магазин, правейки му случайно реклама, но имат и своите реални доводи защо се спират на него. Ето част от предимствата на Crazy-Kids и защо модерните блогъри от сферата на родителството толкова силно го предпочитат:

Майките постоянно са под пара и нямат време за губене. Това го знае всяко хлапе. Ето защо дългите доставки и изморителното чакане не ги устройва. От Crazy-Kids обаче осигуряват експресна доставка, нещо, което за съжаление не е често срещана практика в онлайн търговията у нас все още.

Уникално богатство от модели и продукти. Влизайки в този магазин можете да купите целия гардероб на детето си и то за всеки сезон. Най-хубавото е, че продуктовата им гама е много разнообразна. Дизайните са супер симпатични и модерни, без да кривят от фактора удобство и комфорт. Блогърките споделят и, че дрешките в Crazy-Kids не се свиват след пране, а освен това и запазват цветовете си за дълго време.

Като говорим за марки, в магазина се продават детски брандове от дрешки, които рядко можем да намерим у нас, но пък са силно търсени сред съвременните майки. На пръв поглед почти сигурно и вие първо се сещате за Mayoral. Ако сте оценили качеството на бранда след последната ви поръчка от чуждестранен сайт, имаме добра новина за вас – вече можете да купувате страхотни детски дрехи и аксесоари на Mayoral директно от Crazy-Kids. Наред с това, в магазина ще срещнете и гъзарски моделчета на Guess, Bоboli и други световноизвестни детски производители.

Ако търсите надежден търговец на бебешки и детски продукти у нас, доверете се на Crazy-Kids. Прецизните майки блогърки го провериха. И магазинът успешно мина детайлния им тест за качество и страхотно обслужване.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: