Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Кметът Здравко Димитров връчи наградите на 10-тия конкурс "Народните будители и аз“
Източник: ПОТВ 16:33 / 16.06.2020

Милка Воденичарова и Георги Спахиев от Хаджидимово си поделиха първата награда за мултимедийна презентация в 10-тото издание на конкурса за индивидуално творчество "Народните будители и аз“, на тема "По пътя на българската свобода“.Наградите им бяха връчени лично от кмета на Пловдив Здравко Димитров, който е партньор на проекта от самото му създаване.

"За мен е удоволствие да приветствам участниците поредното издание на проекта за индивидуално творчество "Народните будители и аз". Преди 10 години доцент Кирчо Атанасов дойде при мен като районен кмет на "Западен“ с тази идея и само за 2 минути се разбрахме да я реализираме. Проектът започна между класове, премина през междуучилищен, градски и национален, за да отбележим тази година първото международно участие в него и да поздравим гостите ни от Република Молдова и Република Северна Македония. Желая ви успехи и безоблачно лято“, заяви кметът Димитров на церемонията.

Най-масово бе участието в категория "Изобразително изкуство“, където бяха представени 76 творби за народните будители, а в раздел литература участваха 43 произведения. Авторитетното жури, ръководено от акад. Марин Кадиев се затрудни с определянето на победителите и във всяка категория даде по повече от едно първо място.

Тази година в проекта участват 29 училища от 10 области, представители на Република Молдова и Република Северна Македония, като представените творби са общо 159.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: