Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ГЕОРГИ ПАШЕВ ЗА СЛУЧАЯ КАРОЛЕВ
Източник: ПОТВ 08:21 / 26.03.2020

Вие знаете, че Каролев никога не ми е бил особено приятен тип; но сега ще се наложи да го защитя поне морално, защото друго едва ли мога да направя.

Сега ГешеФ_Татурата го е подгонила по 2 обвинения и му иска гаранция от 50 бона; сякаш е голям финансов престъпник и е откраднал пари поне за 500 бона, ако не и за 5 милиона. Те по някои финансови дела не искат такава голяма гаранция за освобождаване. Ми, ако не беше КАРОЛЕВ, а ако беше някой по-беден, какво да прави? В затвора  ли да седи? Да изгние там, все едно е убил човек най-малкото. МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО, колко беше гаранцията на Максим Ставийски за пътната катастрофа? Някой помни ли? Що за съдии са тези???

Едното обвинение, по което са погнали КАРОЛЕВ, било заради това, че смятал, че мерките против вируса са безплодни и го казвал по социалните мрежи. ЗНАЧИ ТАКА А? Вече арестуваме и за МНЕНИЕ. ХАЙДЕ ДА ВИ ВИДИМ КАК ЩЕ ДОКАЖЕТЕ, че НЕ СА БЕЗПЛОДНИ. КАКВИ МАТЕМАТИЧЕСКИ МОДЕЛИ ЩЕ ПОЛЗВАТЕ. ИМАТЕ ЛИ ИЗОБЩО такива ВЕЩИ ЛИЦА, които да могат да го докажат; защото като съм гледал по разни дела ЩО ЗА ВЕЩИ ЛИЦА имате, ще е голям смях и ТОВА ДЕЛО.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: