Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ПОЗИЦИЯ НА КМЕТОВЕТЕ НА ОБЛАСТ ПЛОВДИВ
Източник: ПОТВ 15:29 / 24.03.2020

Пловдив – вторият по големина град в страната, ще има лаборатория за изследване на COVID-19! Изключително важен успех не само за областния град, но и за целия регион!

За това е морално и редно да благодарим за инициативата, спортсменското постоянство и постигнатия реален успех от кмета на Пловдив – г-н Здравко Димитров, защото дарението за община Пловдив от бизнесмена г-н Георги Гергов, е всъщност финансова помощ за цялата област.

Ние, кметовете на общини, знаем колко е трудно за всички нас в настоящия момент – приходите са почти на санитарния минимум, а непредвидените разходи за обезпечаване на противоепидемичните мерки растат неимоверно и не могат да бъдат игнорирани, защото най-важния приоритет днес и сега, е опазване живота и здравето на населението ни.

Дори и с реален риск за финансова нестабилност на общинските бюджети, щяхме да се отзовем на апела на областния управител и да заделим, макар и скромни средства за подпомагане на дарителската кауза, но навременното и конкретно дарение на г-н Гергов за изграждане на лабораторията, всъщност ни дава възможност да продължим с още по-голяма твърдост да прилагаме задължителните мерки по места, както и да имаме ресурс да подкрепим и най-уязвимите и нуждаещите се – самотните възрастни хора.

Адмирации за г-н Здравко Димитров, за г-н Георги Гергов, и за всички останали бизнесмени и политици, които с реални си действия показват не само, че са съпричастни, но и че сме единни в тази трудна ситуация!

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: