Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ГЕОРГИ ГЕРГОВ - НОМИНИРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП
Източник: ПОТВ 19:31 / 22.02.2020
©

32-годишният Костадин Беларев е новоизбраният председател на районната партийна организация на БСП – Южен. Това решиха делегатите на Деветата отчетно-изборна конференция на свое заседание днес. Беларев получи подкрепата на две трети от форума с емоционална реч за обединение на силите и енергията на всички социалисти и симпатизанти. "Искам моето дете да израсне в Пловдив и да получи образованието си в България", заяви младият баща, за който семейството и семейните ценности са основополагащи. Той е магистър по счетоводство и  работи в частния сектор. Категоричен е, че свободната предприемаческа инициатива трябва да има възможности за развитие и БСП е политическата сила, която може да стане гарант за това. Социалистическата идея за него кауза и ценност като наследник на партизански род.

БСП – Южен излъчи и своите делегати на 50-я Конгрес на партия. Това са Красимир Трифонов, Костадин Беларев, Теодора Халачева, Ангел Иванов и Ангел Петров.

Номинирани  за Председател на БСП са Георги Гергов, Кирил Добрев, Корнелия Нинова и Явор Гечев.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: