Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Тръгва порграма за опазване на традиционните български добродетели
Източник: ПОТВ 08:54 / 14.02.2020
©

Във връзка с информацията за развращаване на младежта по западен образец с упадъчни форми на сексуално възпитание Министерството на образованието и Светият Синод подготвят съвместна програма – съобщава сайтът НовинитеМенте.ком.

Програмата за опазване на традиционните български добродетели /ПОТБД/ включва създаването на смесен орган за надзор над учебните програми с цел изолиране на всякакви опити за пропаганда на разврат, джендърство и т.н. по норвежки и канадски образец. От изучаваната литературна класика да бъдат съкратени епизодите, които могат да предизвиксат сексуални фантазии и последващи действия – да се прегледа непременно "Гераците".

От учебниците по биология  уроците за размножаване да обхванат биологичното развитие най-много до амебите и в никакъв случай да не се включват бозайниците.

На трето място да се спре излъчването на порноканали, които представят на младите различни видове секс. На тяхно място да се излъчват само програми, представящи НЕПОРОЧНОТО ЗАЧАТИЕ.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: