Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
СЕНЗАЦИЯ: ПРАМОД МИТАЛ СЕ ЗАВРЪЩА
Източник: ПОТВ 08:34 / 13.02.2020
©

Последният собственик на Кремиковци се завръща в България – научи сайтът НовинитеМенте.ком. След като научил, че новият главен прокурор на България е разпоредил проверка на всички приватизационни сделки, индийският милардер Прамод  Митал обявил, че се връща в България, за да възстанови Кремиковци във вида, в който го купи навремето. Освен това отново щял да подпомогне българския футбол. Припомняме, че той купи ЦСКА от Васил Божков, сега щял да откупи Левски от "своя стар приятел" – както се изразил.

По непотвърдена информация новите действия на прокуратурата уплашили и приватизатора на "Балкан" Гад Зееви, който вече поръчал над 100 нови Боинга и щял да възстанови полетите на българския превозвач.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: