Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
T MARKET откри 10-тия си магазин в Пловдив
Източник: ПОТВ 16:31 / 14.01.2020
©

T MARKET откри 10-тия си магазин в Пловдив на 14 януари (вторник). Супермаркетът се намира на на бул. Васил Левски №3 и е 83-и магазин на веригата, която вече присъства в 40 града в страната.

Новият T MARKET е с площ от 800 кв. м. и е разположен на удобно и централно място в Пловдив.

“Винаги, когато откриваме нови обекти, за мен на първо място са хората, които ще работят в тях. Защото добрите цени и промоции, които можем да предложим на нашите клиенти са нищо без екипите ни. Клиентите идват заради обещанието за стоки и цени, но се връщат заради хората и отношението. Защото хората са онези, които правят едно място не просто търговски обект, а магазин, в който нашите клиенти ежедневно се чувстват добре". Така се обърна към новите си служители генералният директор на “Максима България" Петър Павлов.

Както във всички магазини на веригата, така и в най-новия от тях, посетителите ще могат да се възползват от атрактивни промоции, ниски цени и разнообразие на качествени стоки и хранителни продукти.

Магазинът разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. За топлата витрина ще се грижи кухня-майка, която зарежда всички обекти на T MARKET в града. В нея се готви ежедневно по традиционни български рецепти и без консерванти. За качеството на гозбите, тяхното приготвяне и разнообразието отговаря екип от 50 готвачи.

Новият обект ще предлага на жителите на Пловдив и възможността да се насладят на 100% прясно свинско българско месо, професионално транжирано в цех на T MARKET, който също се намира в града.

Разнообразието от продукти ще бъде допълнено и от широк избор на свежи салати, изложени на витрините, зона за плодове и зеленчуци, сектор за био и органик храни и зона с нехранителни продукти.

На откриването на 10-тия T MARKET в Пловдив беше обявен и финалът на конкурса “Т МЕЧТАЯТ". Участваха тийнейджъри от Пловдив, които изпратиха есе, в което споделят за своята мечтана бъдеща професия и как биха използвали наградата от 3000 лева, за да направят първите крачки към желаната от тях реализация.

Журито на конкурса в лицето на певеца Орлин Павлов и големият български спортист Йордан Йовчев, ще оцени есетата през следващите 10 дни, а победителят ще бъде обявен на 27 януари от екипа на T MARKET.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: