Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
АТАКА СРЕЩУ ВиК ПЛОВДИВ?
Източник: ПОТВ 08:46 / 10.01.2020
©

Агенти на ДАНС и служители на МВР влизат във ВиК Пловдив за пълна проверка на дейността на държавното дружество. Тя е по разпореждане на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, а поводът е водната криза в Перник и разкритите вече там нередности в управлението на местния воден оператор, съобщи тази сутрин "Марица". 

Новината бързо обиколи медиите. Някои направиха връзка с твърденията, че около шефа на ВиК-Пловдив Спартак Николов витаят съмнения за много тясна връзка с доскорошния кмет Иван Тотев и материализиране на тази връзка.

Пловдивската телевизия получи още в сряда анонимна информация за днешната акция, но поради липса на ясен източник не я публикувахме.

Друг служител на ВиК, пожелал анонимност, ни информира, че в дружеството има достатъчно нарушения, за да се стигне до арести. Става дума за неслучайни обекти, които не плащат вода.

Ако Николов получи обвинения, това би означавало разклащане на цялата доскорошна пирамида на властта в града и индикация, че Здравко Димитров може да управлява малко по-свободно.

Възможно е обаче да става дума за рутинна акция - каквато се прави и в други дружества.

По-късно Пловдив24 часа опроверга новината за акцията и пуликува мнение на Спартак Николов - цитираме: "... във връзка с регулярния мониторинг на водната инфраструктура, в първия работен ден на 2020 г. представители на ДАНС и Икономическа полиция са посетили дружеството и са изискали информация."
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: