Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ЖУРНАЛИСТИТЕ – ВЕЧЕ В ДВА САМОЛЕТА
Източник: ПОТВ 17:26 / 01.12.2019
©

Бойко Борисов прелетя океана със – според Слави Трифонов – "кученца-компаньони". Става дума за известни журналисти и най-вече журналистки, които след това превъзнесоха възторжено дипломатическия гений на своя благодетел до такава степен, че самият Борисов се бил почувствал неудобно – според сайта НовинетеМнте.ком.

За баланс премиерът решил да покани следващия и представители на медии, които изповядат класическата теория, че журналистът не трябва да бъде компаньон, а куче-пазач, което предпочита да ръмжи, а не да лиже ръката на онзи, който подава кокъла.

Възникнало обаче подозрението, че две глутници – на компаньоните и на пазачите могат да се нахапат, ако пътуват в един самолет. И тогава Борисов разпоредил – първите в Ербъса, останалите  във Фалкона – ако може да излети.

Слави Трифонов обаче заявил, че даже и да го поканят, няма да се качи на правителствен самолет, а ще си кара мотора /на снимката/..

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: