Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
КОИ СА ХОРАТА НА ПАРДЮ В ПЛОВДИВ?
Източник: ПОТВ 10:56 / 01.12.2019
©

Името на посланика на САЩ в България /2002-2005/ Джеймс Пардю отново нашумя след публикацията на една статия и едно интервю, в които той дава безпощадна оценка за положението в България - една страна "просмукана от корупция". Според него падането на визите за българи все още е далечна мечта.

Припомняме, че от изтекли посолски грами от времето, когато Пардю беше посланик, става ясно, че посланикът е знаел цялата истина за политическия и криминалния елит у нас. Даже си позволява да обобщава, че тук има "правосъдие за бедни и богати".

Откъде идва добрата осведоменост на посланика? На кого се е доверявал за информацията?

На публикуваната снимка може да се види как Пардю награждава малко преди да си замине тогавашния председател на Сдружението "Медии с човешко лице" Петко Шойлеков. Конкретния повод за отличието е успешният проект на Сдружението и Пловдивската телевизия "Тракия", наречен "За корупцията-открито".

В рамките на проекта бяха анализирани основни механизми за корумпиране и бяха посочени конкретни корупционни практики в Пловдив в онзи период.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: