Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
5 признака, че мъжът е влюбен
Източник: ПОТВ 12:48 / 28.11.2019
©

Безспорно, светът на жените е мистериозно място. Неслучайно често се  твърди, че никой не може да разбере жените, понякога дори самите те не се разбират. Ако трябва да бъдем честни, що се отнася до връзки и любов, те търсят отговора на същия въпрос, както и представителите на силния пол. А именно дали партньорът им е влюбен в тях и чувствата са взаимни. Особено когато една връзка е в началото си, за тях е важно да разберат какви са намеренията на техния избраник. Оказва се, че мъжете също не са чак толкова мистериозни и че някои малки признаци издават дали те са влюбени. В тази статия сме събрали някои от тях, за да бъдете сигурни дали той изпитва чувства към Вас. Ако вече сме привлекли любопитството Ви, вижте кои са те:

Споделя с вас лични истории и преживявания

За господата е много по-трудно да показват емоции и да споделят. Много от мъжете го намират за проява на слабост и по тази причина избягват да го правят. Затова, ако той Ви разказва за трудностите, през които е преминал, травмиращи моменти от детството или как се е почувствал в някаква ситуация, това означава, че Вие сте достатъчно близък човек, на когото може да се довери. Също така е знак, че Вашият избраник има сериозни намерения. Уверете се, че в такива моменти сте добър слушател и ще му покажете своята подкрепа, ако е необходимо.

Гледа Ви в очите

Това може би звучи странно, но през годините различни психологически изследвания доказват, че когато мъжът е влюбен, неговия поглед се задържа продължително върху очите и лицето на дамата. Обратно, ако мъжът е единствено сексуално привлечен, то погледът му блуждае основно върху тялото ѝ. Така че, ако често улавяте погледът му, това може да е ясен знак, че той изпитва чувства към Вас. Не е трудно сами да си направите експеримент, погледнете го в очите и вижте дали той ще отвърне със същото, или ще отклони поглед. Разбира се, направете го максимално естествено. Ако се втренчите в него без да мигате, може да го стреснете.

Грижи се за Вашия комфорт

Влюбеният мъж е изключително грижовен към дамата на сърцето си. Неговата любов и внимание се забелязват във всеки малък жест. Не очаквайте, че ще Ви носи на ръце или ще сложи якето си в локвата, за да минете безпрепятствено. Това се случва само по филмите. Вместо това, може да Ви даде якето си, когато навън е студено, да Ви изпрати, ако вече се е стъмнило, или да ви помогне с тежките чанти. Наблюдавайте мъжа и ако жестовете, които прави се случват все по-често, по всяка вероятност той вече е омагьосан от Вас.

Вълнува се от Вашето мнение

Ако забележите, че той често Ви пита какво мислите за тоалета му, харесва ли Ви прическата му или друг детайл от външния му вид, това го издава. В допълнение се старае да се съобрази с всички Ваши капризи и желания. Ще изберете да Ви заведе в ресторантът, който Вие харесвате, а не там, където сервират неговата любима храна. Когато сте на кино, ще гледа романтична комедия, вместо екшън филм с Вин Дизел, ако Вие така сте пожелали. Това не го прави слабохарактерен, а по-скоро съобразителен и готов да направи компромис.

Все по-често използва “ние"

Може би си мислите, че “ние" е просто местоимение. Но колкото по-често го чувате, толкова по-голям е шансът мъжът да е влюбен във вас. Ще забележите, че той Ви включва плановете си, все по-често говори за Вас на колеги и приятелите си. Той не би го направил, ако наистина не проявяваше интерес към Вас.

Това бяха 5 признака, които издават, че мъжът е влюбен. Бъдете наблюдателни, но не прекалявайте с тълкуването, за да не се окаже, че виждате само това, което искате да видите. Ако той е наистина влюбен, рано или късно ще си признае.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: