Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Без изненади - Николай Радев е кандидатът на БСП за кмет на Пловдив
Източник: ПОТВ 08:28 / 08.09.2019
©

Опитният политик Николай Радев е кандидатът на БСП за кмет в Пловдив. Това решиха делегатите на градската партийна конференция с таен вот днес. Той получи подкрепата на 71 от 129 гласували  членове на ръководния орган. Което не говори за единодушие в редиците на пловдивските социалисти. 

Николай Радев е директор на Англиаската гимназия и дългогодишен общински съветник.

С явно гласуване делегатите решиха кандидатът за кмет да бъде водач на листа, а в челото й подредиха и кандидатите за районни кметове. Така второто място зае Тодор Стоилов – кандидат – кмет за р. Централен, следван от доц. Ангел Иванов – за  р. Южен и д-р Атанас Баташки – за р. Северен. Петата позиция е за гражданската квота, а  далечните 15, 25, 35 и 45 място - за коалиционни партньори. На шесто, седмо и осмо място са съответно Добромира Тошева, кандидат-кмет за р. Тракия, инж. Йордан Василев, кандидат – кмет за р. Източен и Десислава Йорданова, кандидат-кмет за р. Западен. Следват юристката Недялка Петрова, младежкият лидер д-р Любомир Паунов и председателят на БСП – Северен Илия Гатев. Досегашният съветник Иван Петков, който се осмеляваше да каже неща, които други не смееха, е на неизбираемото 12 място. 

"Ще водим позитивна и ярка кампания. Първата ни цел е балотaж, а втората – победа. Имаме най-добрия кандидат – успешен директор и дългогодишен учител, опитен, можещ и знаещ“, заяви областният лидер Георги Гергов. "Ръководството на партията  застава зад Николай Радев, който е  достойна кандидатура“, заяви в качеството си на член на Изпълнителното бюро на НС на БСП Манол Генов.

"Ще потърся подкрепа в моите среди – колеги и преподаватели в училища и университети, сред стотиците бивши мои  ученици и техните семейства. Ще говоря с пловдивчани за бъдещето, защото, ако искаме такова, нека върнем Пловдив на хората“, каза кандидатът за кмет Николай Радев, преди да благодари за гласуваното му доверие. .

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: