Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Офанзива за довършването на пл. "Централен"
Източник: ПОТВ 15:13 / 26.08.2019
© ПОТВ

Новата седмица започна с офанзива на довършителните дейности по пл. "Централен". Работи се на няколко фронта едновременно - засне камерата на Пловдивската телевизия.

- - - 

Днешната проверка на терен показва, че е твърде възможно строителите да опровергаят опасенията ни за ненавременно завършване на обекта.  

Хубаво е, че ще се радваме на нов площад за празника на града 6 септември, но по неписана традиция ремонтът се проточи и едва ли не ще завърши в 12 без 5.

СТЕНД ЪП

Тази сутрин още в 8 часа строителите се захванаха с работата си. Няколко човека подравняваха пръстта около плочата в памет на визитата на папа Йоан Павел Втори в Пловдив през 2002 г. В завършен вид там би трябвало да има зелено петно. Бетонният контур около скулптурата обаче все още не е загладен, но вероятно и това ще бъде направено до края на седмицата. Най-много техника и работници са концентрирани на паркинга пред хотел Тримонциум. Старият асфалт е изкъртен и е положена подложка върху която ще се слага новата настилка. 

Още при старта на реконструкцията бяхме наясно, че паркингът ще се намали с 1/3. Оказа се, че отнетото пространство е за направа на нов широк пешеходен тротоар.  Останали са няколко участъка без плочки, но видяхме, че и там се работи.

Водните огледала и атракционите са в работен вариант, като подизпълнителят инж. Валентин Димов обещава, че изпълнява дейностите в линейния график и ще спази крайния срок.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: