Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ГЕОРГИ ПАШЕВ: ДАЛИ НЕ СМЕ ОБЩЕСТВО ОТ ДЕБИЛИ?
Източник: ПОТВ 08:18 / 24.08.2019

Започнах да се замислям дали не съм дебил, живущ в общество от дебили. Днес излезе новината, че гори Столипиново. И какво да видя? Освен огъня в Столипоново, се разгоря и огъня на първичната омраза в тиквите на дебилите. Дебили предлагат да носят бензин, керосин, дизел да помагат на огъня. Написали са го с патос, мислейки се за оригинални. Стотици други дебили са харесали това, което тези са написали. Живеем в тотална дебилиада-идиотокрация. 

Ние сме дебили, робуващи на стереотипи. Някои робуват на стереотипа "циганите са виновни за всичко", други робуват на стереотипа "по-добре Боко да управлява от комунистите" и т.н. Най-мразя примитивното мислене в стил фен клуб: "Ако не си от ГЕРБ, си от БСП и си мръсен комунист", "Кой не скача е червен" и т.н. Винаги се дивя на това колко много хора повтарят и вярват на тия стереотипи. Такава дебилиада е възможна само в среда на тотална духовна бедност. Колко ли книжки са прочели тия хора? Сигурно даже и Винету не са чели.

Asst. Prof. George Pashev, PhD, M. Eng.

http://gpashev.com
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: