Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Сензация: "Щайгата" става Лидъл?
Източник: ПОТВ 12:01 / 22.08.2019
©

. Сензационна метаморфоза започва със строежа, известен като "ГОЛЯМАТА БАЗИЛИКА". Или както му викат вече пловдивчани "ЩАЙГАТА".

Припомняме че тази внушителна сграда се изгражда с финансовата помощ  на скандалната фондация "Америка за България". Става дума за милиони долари. В понеделник обаче бордът на фондацията е взел единодушното решение – съобщава сайтът Новините.Менте.ком – да се откаже от досегашния проект за експониране на мозайките. Решението било взето  в резултат на негативните кампании срещу фондацията, в които се вклчвали и хора от управляващото мнозинство.

За да се избият загубите, е било решено сградата да се даде под наем. Първи са проявили интерес от веригата ЛИДЪЛ – те даже днес са представили идеен проект.

Запознати с тайните на фондацията твърдят че от самото начало е било планирано това да стане чужд хипермаркет  и така да се отнеме още едно късче българска земя.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: