Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
АБВ подкрепя кандидат на БСП за кмет на община Родопи
Източник: ПОТВ 14:27 / 12.08.2019
© ПОТВ

Общ кандидат за кмет в община Родопи издигат БСП и АБВ. Двете формации ще имат обща листа с кандидати за общински съветници.

- -  -

Досешният общински съветник от БСП в ОбС Родопи Павел Михайлов е кандидатът за кмет на общината на двете леви формации. Водач на листата ще бъде заместник-председателят на АБВ и областен лидер на партията Владимир Маринов.

ВЛАДИМИР МАРИНОВ, ПП АБВ: Срастването между ГЕРБ държава – община в  последните години достигна своя пик и нещата трябва да бъдат поставени на друга основа.

ПАВЕЛ МИХАЙЛОВ, ПП БСП: Целта ни е да спрем тандема Пламен Спасов –Таня Бочукова! Виждаме деградация, разрушени улици и тротоари, а в общината не е влязал нито лев по европейски програми.

Коалицията АБВ-БСП ще издигне общи кандидати във всички населени места в най-голямата селска община в Пловдивска област. 

репортер: Правени ли са социологически проучвания за нагласите сред избирателите?

ПАВЕЛ МИХАЙЛОВ, ПП БСП: ...

В  момента се водят разговори между двете формации на национално ниво за общо явяване на изборите в цялата страна, включително в областните центрове София, Пловдив, Варна и Бургас.

- - - 

АБВ подкрепя за местните избори в община Съединение бившия кмет Георги Руменов, издигнат от местната коалиция "Сдружение за община Съединение" и "Обединен блок на труда".
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: