Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Лихвар, раздал 6 милиона заеми, остава в ареста
Източник: ПОТВ 12:49 / 12.07.2019
©

Лихварят Владимир Петров, раздал 6 милиона заеми, остава в ареста с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". Срещу него са повдигнати обвинения за извършване на незаконна финансова дейност продължително време чрез която закупил имоти в Пловдив и София и движимо имущество за 1 милион.

Според съд, може би няма опасност обвиняемият да се укрие, но е възможно при по-лека мярка да извърши друго престъпление, включително и да въздейства върху свидетели с оглед на това, че повечето от тях са негови длъжници.

Владимир Петров е обвинен, че от 1 януари 2000 г. до 9 юли 2019 г. в София и Пловдив незаконно е отпускал парични кредити на обща стойност 6 милиона лева на 240 физическа лица. Той не е имал разрешение за извършване на банкова и друга финансова сделки. Срещу раздаваните кредити е придобил значителни неправомерни доходи в размер на 1 милион. С тези пари е купил недвижимо имущество в Пловдив и София, както и движимо имущество, за което е знаел към момента на придобиването му, че е придобито чрез тежко умишлено престъпление.

В съдебната зала днес стана ясно, че при обиск в дома на Владимир Петров са открити заложени десетки коли, нотариални актове, както и копия от лични карти, записни заповеди и учредени ипотеки. Определението не е окончателно и подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив на 18 юли от 10.00 часа.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: