Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ОФЕРТА И РЕГЛАМЕНТ за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия" ЕВРОИЗБОРИ 2019. Договори
Източник: ПОТВ 13:07 / 11.04.2019
©

ОФЕРТА 2019

1.     За излъчване на готови предизборни клипове

-        в прайм тайма – от 18:30 до 21:00 – 2,00 лв. на секунда

-        за останалите времена – 1,00 лв. на секунда

-        пакет от 4 излъчвания /3 в праймтайм/ - 6.00 лв.на секунда

-        за първо излъчване в рекламен блок – плюс 30%

2.     за изработка на клипове – от 400 до 2000 лв. по договореност.

     3. За участия в предавания – политически, икономически и др.: Цени с 2 повторения:

      - В пояса от 17.50 до 22.30 – 20 лв. мин. Модул 20-55 мин.

       - във времето до 17:30 и след 22:45 часа – 15 лв. на минута.

      - За политически декларации и обръщения -100 лв.минута, повторения 50 лв./мин.

       Предоставяме копия на предаванията – ако искате да ги качите във ваш сайт или да се излъчат в друга медия.

     4.За заснемане и излъчване на предизборни репортажи към новинарските блокове – излъчване 2 пъти по избор  в емисиите в 17:30, 19:00, 20:30 и 22:30 часа.

За репортаж до 2,30мин. – 350 лв.

За всяка следваща секунда над 2.30 – 5 лв.на секунда

За излъчване в четирите емисии + 50 %. За неделни събития + 30%.

Заявки за снимки – минимум 24 часа преди събитието.

         5.   За публикации в сайта на телевизията www.potv.eu– за публикуване на готови пресрелийзи – до 3 на седмица – 200 лв. на месец.

За отделни материали и репортажи – по договореност

         6. Отстъпки - при сключване на договори с по-големи обеми и оперативно плащане  обемните отстъпки са:

     - над 5000 лв. –  4%

     - над 10000 лв. –8%

     - над 20000лв. – 12%

     Отстъпки по договореност за екслузивитет..

        7. При наличие на няколко заявки за едно и също време предимство имат сключилите по-рано договор.

        8. Всяка партия или коалиция може да ползва до 1 час време на ден в последната седмица преди изборите..

        9. Цените са без ДДС.

 При авансово плащане  – до 35 процента  отстъпка!

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

 Пловдивската телевизия "Тракия" – вече ЕДИНСТВЕНАТА  телевизия в града..

Телевизията участва в предизборни кампании повече от 21 години.  Имало е кампании с толкова предизборни материали като брой, че според мониторингите на СЕМ сме били между трите най-предпочитани електронни медии в национален мащаб.

Имаме опитни водещи и репортери, които имат не само професионален опит, но познават добре, както проблемите на града, така и психологията на пловдивчани. Така че в тяхно лице може да имате и добри консултанти при изграждане на кампанията ви, а също така при избор на подходящо медийно поведение.

Според различни социологически проучвания медията се радва на завидна степен на доверие. Причината за това е на първо място в нашата независимост. Няма политически и икономически субекти, които да влияят върху съдържанието на програмите ни. Никога не сме поемали поръчки за черен ПР.

Припомняме също така, че все още в България над 80 процента от хората правят своя избор, влияейки се от думите и лицата на кандидатите, които виждат на екрана, а не от написаното в модните интернет медии.

Достатъчно е да погледнете някое от ежедневните ни дискусионни предавания с открити телефони, за да се уверите колко хора ни се доверяват, като търсят мнението ни. Става дума за зрели, граждански активни зрители – а точно те гласуват най-активно.

Телевизията се излъчва във всички кабелни мрежи на града, в редица населени места на региона, в IPTV пакета на Булсатком, в отделни кабелни мрежи в страната.

Прилагаме оферта – обърнете особено внимание на отстъпките, които може да ползвате.

Имаме опит и при използване на т.н. "медийни пакети"

Оставаме на разположение за всякакви въпроси.

 

Евгений Тодоров – управител, 0888 624515

potv@abv.bg

 

  ИЗБОРЕН РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОГРАМАТА НА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ "ТРАКИЯ"

РЕГЛАМЕНТ

 

За предизборна агитация, изработвана и излъчвана по Пловдивската телевизия

“Тракия" за кампанията за евроизбори 2019 и местни избори 2019 

 Този Регламент е съставен на база Изборен кодекс и Закон за радиото и телевизията

 

Предизборната агитация по ПОТВ започва със старта на предизборната кампания.

Чл. 128. Предизборната кампания се открива 30 дни преди изборния ден.

 

чл. 129. Кандидатите и партиите, коалициите от партии и инициативните комитети, регистрирали кандидати, имат право на еднакъв достъп до източниците на информация, която им е необходима за целите на предизборната кампания.

 

Чл. 133 (2) Предизборната кампания се води на български език.

 (6) (Предишна ал. 5 - ДВ, бр. 17 от 2013 г.) Не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден.

В предизборната агитация по ПОТВ могат да участват всички, регистрирани за участие в изборите за депутати в Народното събрание на Република България.

В предизборната кампания се спазва принципът на равнопоставеност на кандидатите.

ПОТВ представя на всички, регистрирани за участие в изборите кандидати, партии или коалиции едни и същи условия и цени за платени публикации и предавания. Тарифите за тези услуги са обявени, според изискванията на Изборния кодекс, пред Сметната палата, на сайта на телевизията – www.potv.eu.

 Всички предизборни материали, независимо от жанра им, се заплащат авансово, преди старта на излъчването на продукта. Заплащането е според Тарифа, неразделна част от този Регламент и валидна за всички участници в изборния процес.

 Чл. 148. (1) Електронните медии могат да предоставят време за отразяване на предизборната кампания на партиите, коалициите от партии и инициативните комитети, регистрирали кандидати, при едни и същи условия и цени.

1.       Условията и редът за предоставяне на време за отразяване на предизборната кампания, както и тарифите се обявяват на интернет страницата на съответната медия по ал. 1 не по-късно от 40 дни преди изборния ден. Заплащането се извършва предварително.

ПЛАЩАНИЯ НАД 1000 ЛЕВА СЕ ИЗВЪРШВАТ ЕДИНСТВЕНО ПО БАНКОВ ПЪТ.

 Предизборните прояви на регистрираните за участие в изборите политически партии, коалиции на политически партии и инициативни комитети се отразяват и излъчват по ПОТВ чрез хроники, обръщения, репортажи, интервюта, анкети, предизборни студия, други журналистически форми и видео клипове.

По време на предизборната кампания Телевизията няма да включва в новинарските емисии материали и новини за посещения на партийни лидери, членове на МС, на Европейския парламент, представители на политически сили, коалиции или организации, свързани с кампанията за избиране на народни представители. Всички официални визити в Пловдив и региона на министри, членове на Правителството, партийни лидери, депутати в ЕП или ръководители на организации, ангажирани с предизборната кампания, се отразяват според правилата на този регламент.

Видеоматериалите от предизборните събития от деня се излъчват в специална предизборна рубрика: “Предизборна хроника". Тя присъства в програмата на Телевизията всеки делничен ден веднага след новинарските емисии в 7,.30, 17.00, 20.30, 22.30 и 23.55 часа.

При отразяване на предизборните събития и при излъчване на видеоматериалите се спазват принципите на равнопоставеност и ротационност в поредността на представянията.

Представителите на регистрираните за участие в изборите политически партии, коалиции на политически партии и инициативни комитети упълномощават говорители или други лица, чието задължение е да информират Телевизията за предизборните си прояви.

Съобщения за проявите в рамките на цялата предизборна кампания се приемат от 9,00 до 17, 00 часа всеки ден от понеделник до петък на телефоните на Телевизията -032 640 419, 0885 361024, а за събота и неделя – до четвъртък вечерта. За студийни участия заявка на тел. 0888 62 45 15 .

По принцип телевизията няма новинарски емисии в деня на изборите, не отразява гласуването на отделните кандидати и не излъчва сигнали за нарушения.

Телевизията не носи отговорност за неотразяване на предизборно събитие, за което не е получила информация по този ред .

В предизборната хроника за деня влизат събития с начален час до 16:00 същия ден. Всички останали прояви се включват в специализираните за предизборна агитация рубрики на следващия ден.

Упълномощените представители на политическите партии, коалиции и инициативни комитети заплащат стойността на политическата агитация директно в Телевизията, или през упълномощените от телевизията рекламни агенции – ИНТЕРСАТ ВИДЕО ПРОДАКШЪН И ПОТВ – ПЕТЪР АЛЕКСИЕВ.

Ако записът на обръщението се предоставя за излъчване в друга медия, цената за една минута презапис или запис е 100 лв. Тя се заплаща от съответната политическа сила, заявила видеоматериала. Копието се предоставя след заплащане на носител и във формат, предварително уточнен със съответната медия-получател.

 Телевизията не предоставя на участниците в кампанията архив на излъчените видеоматериали. Ако такъв бъде заявен, той се таксува, съгласно действащата ТАРИФА за изработка на съответния вид рекламен или агитационен продукт.

Времето за политически дебати на представителите на политическите партии, коалиции и инициативни комитети е съобразено с програмната схема на Телевизията. Те се договарят с участниците в предизборната кампания, в случай на проявен интерес, от поне две политически сили или коалиции. Условията за начина на провеждане на дебатите и времетраенето им се договаря между страните – участници и телевизията, съгласно този регламент.

Всички представители на политически партии, коалиции и инициативни комитети са длъжни да спазват Закона за Радиото и Телевизията, Изборния кодекс , както и нормите на действащото в България законодателство. Ползващите програмата на Телевизията за предизборна агитация, са длъжни да спазват принципите на коректност и етично поведение.

 Чл. 132. Когато е излъчено предаване, накърняващо правата и доброто име на кандидат или на лице, което представлява партията, коалицията от партии или инициативния комитет, то има право на отговор при условията на чл. 18 от Закона за радиото и телевизията. Искането до съответния радио- или телевизионен оператор може да се направи в срок до 24 часа след излъчване на предаването. Отговорът се излъчва без коментар.

 Право на отговор Телевизията предоставя само след решение на Районната избирателна комисия, съгласно Избирателния кодекс.

ПОТВ няма да излъчва никакви отговори в деня на изборите и в деня за размисъл. Всички отговори на засегнати в предизборната кампания, които са с решение на РИК и не са излъчени до закриването на изборния ден щесе излъчат след официалното обявяване на изборните резултати.

ПОТВ е само доставчик на информация и не носи никаква отговорност за изявленията, направени по време на предизборната кампания, както и за съдържанието на готовите видео продукти, предоставени за агитация от централите на политическите партии, коалиции или инициативни комитети, или от фирми, разпространяващи видео продукти в рамките на кампания 2015.

 Чл. 130. Забранява се публикуването и излъчването на анонимни материали, свързани с предизборната кампания. 

При получаване на готов видео продукт за излъчване, Телевизията не носи отговорност за съдържанието му. При изработване на видео продукта от Телевизията, задължително се спазва указанието на Изборния кодекс.

 Чл. 134. (2) Всеки агитационен материал съдържа информация, че купуването и продаването на гласове е престъпление, като информацията заема не по-малко от 10 на сто от лицевата площ на агитационния материал и е разположена в обособено поле. В аудио- и аудио-визуалните материали тази информация се съдържа като недвусмислено и разбираемо послание.

 При неточно и некоректно подадена информация от предизборен щаб или упълномощено лице, Телевизията не носи отговорност.

Телевизията не редактира информация, подадена от предизборен щаб, ако за това няма изрична договорка между медията и съответния представител.

 УПРАВИТЕЛ НА ПОТВ – САТ ТВ ООД

Евгений Тодоров

  

 

 

 

 

           Договор

Днес 30.04.2019 г в гр.Пловдив, между страните –

"МЕДИЯ ПЛАНИНГ ГРУП" ООД, Гр. София, бул. ул."Д-р Христо Стамболски" No 3, ет. 2, представлявано от Йордан Йорданов и Боян Панчев – управители

 наричано за краткост Възложител и

   ЕТ "ПОТВ – ПЕТЪР АЛЕКСИЕВ"

ОТОРИЗИРАНА АГЕНЦИЯ КЪМ ПЛОВДИВСКА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ" – САТ ТВ ООД

Адрес - гр.Стамболийски,обл.Пловдив, ул."Стефан Стамболов" № 39

ЕИК: 160063255

Банка:"Райфайзен БАНК"

BIC:   RZBBBGSF

IBAN: BG14RZBB91551006306047

Адрес за кореспонденция 4002 Пловдив ,ул.Радецки “45, тел 032/640 419

е-mail:potv@abv.bg

Материално отговорно лице Петър Стойчев Алексиев,

наричан за краткост Изпълнител, се сключи настоящият договор за следното:

I.ПРЕДМЕТ НА ДОГОВОРА:

Чл.1.ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ възлага на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ  излъчване на следните  информационни и рекламни материали в Пловдивската телевизия "Тракия“:

Съгласно изготвен медия план:

24 /двадесет и четири/ излъчвания на предизборен видеоклип, в периода 01 – 24.05.2019 г.,позиционирани в часови пояс 7.00 – 18.30 ч.

24 /двадесет и четири/ излъчвания на предизборен видеоклип, в периода 01 – 24.05.2019 г.,позиционирани в часови пояс 18.30 – 21.00 ч.

 

II.ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ

Чл.2 ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ

1.     ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ се задължава да извърши плащанията си по реда, посочен в т.IV от настоящия договор.

2.     ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ има право да изисква от изпълнителя СПАЗВАНЕТО НА ЗАДАДЕНИТЕ СРОКОВЕ В НАСТОЯЩИЯ ДОГОВОР.

Чл.4 Изпълнителят се задължава :

1/ Да изпълнява професионално задълженията си по настоящия договор и да издаде сертификат за излъчванията.

2/ Да предупреждава ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ в случаи, налагащи изменения по договорените срокове, по обективни причини

3/ При неизпълнение на обема на договора по вина на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ  да върне неизработената получена авансово сума.

 

 

III. СРОК НА ДЕЙСТВИЕ НА ДОГОВОРА

Чл.4. Настоящият договор се сключва за срок от 01.05.до 24.05.2019 г.

ЧЛ.5 Договорът може да бъде прекратен преди изтичане на уговорения срок по взаимно съгласие на страните.

Чл.6. Една от страните може да прекрати договора по горния член едностранно, при нарушаване на условията, посочени в договора от другата страна.

Чл.7 Договорът може да бъде прекратен преди изтичане на уговорения срок с едномесечно предизвестие.

IV. ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Чл.8 Цената е 1836,00 хиляда осемстотин тридесет и шест/ лева.Сумата е без включен ДДС и се плаща срещу издадена фактура.

 

V. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

ЧЛ.9 Измененията и допълненията към настоящия договор, след подписването му и влизането му в сила, се извършват само при взаимно съгласие на страните, изразено в писмена форма.

   Чл.10 Споровете и разногласията между страните се         уреждат чрез взаимни преговори. При непостигане на      съгласие, спорните въпроси се отнасят до компетентния съд, по реда на ГПК.

   Чл.11 За неуредените в този договор въпроси, се   прилагат съответните разпоредби на действащото законодателство в Република България.

Настоящият договор се състави в два еднакви екземпляра, по един за всяка от страните.

 

 

 

ЗА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ:              ЗА  ИЗПЪЛНИТЕЛЯ:

                                                                         ......................................................

                         Петър Алексиев

                          ЕТ "ПЕТЪР АЛЕКСИЕВ - ПОТВ"                                        

            Договор

Днес 9.05.2019 г в гр.Пловдив, между страните –

 

ПП ВМРО-БНД, гр.София, ул. "Пиротска" №5, ЕИК  БГ 130451348, МОЛ Красимир Каракачанов 

 

 наричана за краткост Възложител

 и

   ЕТ "ПОТВ – ПЕТЪР АЛЕКСИЕВ"

ОТОРИЗИРАНА АГЕНЦИЯ КЪМ ПЛОВДИВСКА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ" – САТ ТВ ООД

Адрес - гр.Стамболийски,обл.Пловдив, ул."Стефан Стамболов" № 39

ЕИК: 160063255

Банка:"Райфайзен БАНК"

BIC:   RZBBBGSF

IBAN: BG14RZBB91551006306047

Адрес за кореспонденция 4002 Пловдив ,ул.Радецки “45, тел 032/640 419

е-mail:potv@abv.bg

Материално отговорно лице Петър Стойчев Алексиев,

наричан за краткост Изпълнител, се сключи настоящият договор за следното:

I.ПРЕДМЕТ НА ДОГОВОРА:

Чл.1.ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ възлага на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ  излъчване на следните  информационни и рекламни материали в Пловдивската телевизия "Тракия“:

1. Съгласно изготвен медия план:

12 /дванадесет/ излъчвания на предизборен видеоклип, в периода 10.05 – 24.05.2019 г.,позиционирани в часови пояс 7.00 – 18.30 ч.

12 /дванадесет/ излъчвания на предизборен видеоклип, в периода 10.05 – 24.05.2019 г.,позиционирани в часови пояс 18.30 – 21.00 ч..прайм тайм

2. Студийно предаване "Предизборно студио" с кандидат за евродепутат от ВМРО-БНД с времетраене 30 минути, едно живо излъчване и две повторения

 

II.ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ

Чл.2 ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ

1.      ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ се задължава да извърши плащанията си по реда, посочен в т.IV от настоящия договор.

2.      ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ има право да изисква от изпълнителя СПАЗВАНЕТО НА ЗАДАДЕНИТЕ СРОКОВЕ В НАСТОЯЩИЯ ДОГОВОР.

Чл.4 Изпълнителят се задължава :

1/ Да изпълнява професионално задълженията си по настоящия договор и да издаде сертификат за излъчванията.

2/ Да предупреждава ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ в случаи, налагащи изменения по договорените срокове, по обективни причини

3/ При неизпълнение на обема на договора по вина на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ  да върне неизработената получена авансово сума.

 

 

III. СРОК НА ДЕЙСТВИЕ НА ДОГОВОРА

Чл.4. Настоящият договор се сключва за срок от 9.05.до 24.05.2019 г.

ЧЛ.5 Договорът може да бъде прекратен преди изтичане на уговорения срок по взаимно съгласие на страните.

Чл.6. Една от страните може да прекрати договора по горния член едностранно, при нарушаване на условията, посочени в договора от другата страна.

Чл.7 Договорът може да бъде прекратен преди изтичане на уговорения срок с едномесечно предизвестие.

IV. ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Чл.8 Цената е 1500 хиляда и петстотин / лева, разпределена така:

По Чл.1 /1/ -900 лв.

По Чл.1./2/ - 600 лв.

Сумата е без включен ДДС и се плаща срещу издадена фактура.

 

V. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

ЧЛ.9 Измененията и допълненията към настоящия договор, след подписването му и влизането му в сила, се извършват само при взаимно съгласие на страните, изразено в писмена форма.

   Чл.10 Споровете и разногласията между страните се         уреждат чрез взаимни преговори. При непостигане на      съгласие, спорните въпроси се отнасят до компетентния съд, по реда на ГПК.

   Чл.11 За неуредените в този договор въпроси, се   прилагат съответните разпоредби на действащото законодателство в Република България.

Настоящият договор се състави в два еднакви екземпляра, по един за всяка от страните.

 

 

 

 

 

ЗА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ:

 

Красимир Каракачанов             ЗА  ИЗПЪЛНИТЕЛЯ:

                                                                         ......................................................

                                                                           Петър Алексиев

                          ЕТ "ПЕТЪР АЛЕКСИЕВ - ПОТВ"                                         

 

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: