Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Задава ли се краят на ремонта на подлеза на "Гладстон"?
Източник: ПОТВ 15:07 / 08.03.2019
© ПОТВ

Строителите от "Драгиев и ко" имат само една седмица, за да спазят поредния срок за пускане на движението по ул. "Гладстон". Ремонтът на подлеза под централна поща се проточва само три месеца повече. Екип на пловдивската телевизия провери на място какво се случва.

- - - 

В момента се работи по третия етап от ремонта на подлеза, а именно съоръжението над ул. "Гладстон". Първите два етапа - на бул. "Цар Борис Трети Обединител" над бул. ‚Княгиня Мария Луиза“, където бе издигната кулата за откриването на ЕСК, и по съоръжението пред централна поща, вече са приключени. Припомням, че ремонтът на подлеза е на стойност 18 млн. лв. с ДДС, а в поръчката е включена и реконструкцията на площад "Централен". Дейностите трябваше да извършат за 159 календарни дни, което е 5 месеца и половина. Имайки предвид, че реконструкцията стартира на 20 юли 2018-та, движението  трябваше да бъде пуснато за ЧНГ. Последната посочена пускова дата е 30 март. Преди месец кметът Иван Тотев обяви, че имало възможност ремонтът да се форсира и работата по съоръжението да приключи още на 15-ти март.

СТЕНД ЪП: ... 

Импровизираните паркинги след металните заграждения по ул. "Гладстон" и по бул. "Княгиня Мария Луиза", в непосредствена близост до строителните обекти,  вече са ликвидирани. След затварянето на подлеза за ремонт, гражданите спокойно си паркираха колите в двата участъка, въпреки наличието на пътен знак А23, който ограничава достъпа на лични МПС до строителните обекти. От понеделник обаче започна санкциониране на неправилно паркиралите и двата подхода към подлеза са освободени от нарушители.
Коментари [4] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: