Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Мистерията около визията на галерията на "Гладстон" 32 продължава
Източник: ПОТВ 15:32 / 07.02.2019
© ПОТВ

Мистерията около строящата се нова сграда на галерията на ул. "Гладстон" 32 продължава. Все още публично не е оповестено как ще изглежда изложбената зала на дружеството на пловдивските художници. След промяна на проекта "в движение", единият от авторите му - арх. Петкана Бакалова, напусна екипа. В обекта ще бъдат инвестирани 3.5 милиона лева.

- - - 

На строителния обект на "Гладстон" 32 в мрачния февруарски ден кипи работа. Тук ще бъде бъдещата изложбена зала. Съседите надничат любопитно зад огражденията, с надеждата да се ориентират какво се прави. Докато снимаме отдалече, при нас дойде мъж, които провери кои сме и защо снимаме, но за информация за самия обект ни препрати към офиса на фирмата строител. За разлика от Голямата базилика, където са разлепени скици на бъдещата сграда, тук има само малка информационна табела, от която се вижда, че строителните дейности са започнали на 18 септември 2018-а и 20-тимата работници трябва да издадат обекта след 195 дни, т.е. в началото на есента. 

- Както всичко останало в Пловдив, реализацията и на този проект не прави изключение и се проточва в
© ПОТВ
ъв времето.

Междувременно вчера стана ясно, пред бившето кино "Космос" общината има идея да прави, цитирам, пространство за култура и място за летен бар или творческо кафене. Вече се работело по изготвянето на задание по ЗОП за конкурс. Според творческото виждане на кмета Иван Тотев, в западната част на пространството щяло да има галерийни пространства, отворени към площадчето, а в средата да се позиционира летен бар или заведение. Към площада щяла да бъде приобщена и съседната уличка-тупик, като по нея ще можело да се преминава, но без да се паркира.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: