Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Публикуваха постановлението за създаване на новата агенция за пътна безопасност
Източник: ПОТВ 13:12 / 08.11.2018
© ПОТВ архив

Постановлението за създаване на Държавна агенция за пътна безопасност е публикувано за обществено обсъждане на страницата за обществени консултации:

 http://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=3854

Създаването на това звено беше лансирано след катастрофата край Своге на 25 август т.г., при която на място загинаха 16 души, а по-късно в болница починаха още четирима. Тогава стана ясно, че са подавани множество сигнали за некачествен ремонт на пътя, извършен от фирма Джи Пи Груп, но никой не е предприел мерки. 

В Устройствения правилник на ДАПБ е записано, че тя ще се занимава предимно с анализи и предлагане на мерки, ще разработва и предлага нормативни актове в областта на пътната безопасност и ще координира изпълнението им, ще се занимава със стратегии, програми и проекти.

ДАПБ ще е под шапката на Министерски съвет, ще има председател с политически кабинет и 39 щатни служители, но при нужда ще може да наема и външни експерти срещу заплащане.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа (2) 3%
Догодина (7) 11%
В края на мандата (4) 6%
На куково лято (51) 80%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: