Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Таксистите ще плащат 750 лв. данък и през 2019 г.
Източник: ПОТВ 13:26 / 25.10.2018
© ПОТВ

Таксиметровите шофьори ще плащат 750 лева данък на общината и през 2019 г. Това решиха пловдивските общински съветници на сесията днес. Превозвачите в отговор заплашиха с протести и блокиране на града.

- - - 

20-тина таксиметрови шофьори присъстваха в залата на Общинския съвет. От името на колегите си Георги Ряпов поиска намаление на данъка на 400 лева. Заради по-високия налог и увеличените цени на горивата може да се стигне до увеличение на тарифите, предупреди той.

ГЕОРГИ РЯПОВ, таксиметров шофьор: От 1600 регистрирани таксита, за една година фалираха 200. Разходите ни са големи, ние също храним семейства, нека данъкът бъде 400 лв.

АНГЕЛ СТАМЕНОВ, таксиметров шофьор: ... <
© ПОТВ
Георги Ряпов
/em>

КОСТАДИН ГАРОВ, общински съветник НФСБ: ...

Припомням, че всеки автомобил, който има издадено разрешение за таксиметров превоз, трябва да плаща данък. По закон размерът му се гласува до 31 октомври. За настоящата година са планирани 1 милион лева приходи в общинската хазна от таксиметрови превози и постъпленията вече са реализирани.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: